screenshot HNTV
SUĐENJE POD POVEĆALOM

VIDEO: TRI KLJUČNA DETALJA DERBIJA U KRANJČEVIĆEVOJ Pogodak iz zaleđa, sporni jedanaesterac i crveni karton: Je li sudac ovdje donio ispravne odluke?

Piše: HinaObjavljeno: 22. rujan 2018. 23:09

U dvoboju 8. kola Prve HNL u Zagrebu su nogometaši Lokomotive bili bolji od Rijeke s 2-0 (1-0) i skočili na drugo mjesto. Zagrebačka momčad je u derbiju kola nanijela Rijeci prvi poraz u sezoni i to na prvenstvenom otvorenju stadiona u Kranjčevićevoj s novim travnjakom.

Lokomotiva je povela u 26. minuti, kada je udarac Burića u mrežu glavom skrenuo Toni Datković. Ipak, nakon ponovljene snimke jasno je vidljivo kako se strijelac vodećeg pogotka nalazio u zaleđu.

U 52. minuti nakon prodora Dejana Radonjića Roberto Punčec je prema mišljenju suca Strukana igrao rukom te je odmah dosudio kazneni udarac i pritom isključio braniča Rijeke. Vrlo dvojbena situacija.

No, udarac Radonjića s bijele-točke obranio je vratar Sluga. No, niti odlični vratar Rijeke nije mogao u 71. minuti zaustaviti udarac Llirima Kastratija, kojim je Lokomotiva osigurala pobjedu.

Rezultati by SofaScore

Linker
20. travanj 2024 02:43