Boris Kovacev / CROPIX
ŽIVE ZA SVOJ KLUB

VIDEO: VELIKI DAN ZA SVE NAVIJAČE MODRIH Dinamo se oglasio i čestitao Boysima rođendan, a uz čestitku dobili su i lijep poklon!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. ožujak 2020. 13:17

Navijači Dinama, popularni BB Boysi, danas imaju razloga za slavlje, jer danas im je doslovno - rođendan. Osnovani su 17. ožujka 1986. godine, prema tad popularnom filmu Bad Boys i danas su jedna od najpopularnijih skupina u Hrvatskoj.

Dakako, navijači Dinama postojali su i prije 1986. godine, no baš organizirana skupina, njezini počeci, vežu se uz to razdoblje prije 34 godine...

"Svim generacijama navijačke skupine Bad Blue Boys želimo sretan 34. rođendan", čestitao je veliki dan i GNK Dinamo.

Tom prigodom Modri su na svoj web stranici objavili i prigodan video...

Boysi i Torcida pomažu u borbi protiv epidemije

Navijačke skupine BBB i Torcida uključile su u pomoć u borbi protiv epidemije koronavirusa.

Bad Blue Boysi su pokrenuli akciju "Plavo srce" za svoje najugroženije susjede kao i one koji su u samoizolaciji.

Plavi dečki iz Španskog su se organizirali kako bi potrebitima dostavili lijekove, higijenske potrepštine, namirnice, poštu i druge stvari.

"Pokažimo snagu i zajednišvo," poručili su BBB.

U borbu protiv 'nevidljive nemani' uključila se i Torcida koja pomaže u selidbi zavoda, klinike i odjela s lokaliteta bolnice Križine u bolnicu Firule.

"Ovo je nakon Domovinskog rata jedan od najvećih izazova za grupu i za grad," objavila je Torcida.

Bolnički kompleks na Križinama bit će namijenjen za potrebe eventualno oboljelih od koronavirusa kojih, na svu sreću, još uvijek nema ni u gradu ni u Splitsko-dalmatinskoj županiji.

"Navijači su još jednom, kao i za vrijeme poplava u Gunji, požara u predgrađima Splita, a i kada je Hrvatska bila izložena velikosrpskoj agresiji, pokazali da imaju ne samo srce nego i izuzetnu volju i organizacijske sposobnosti mobilizirati ljude koji onda pomažu općem dobru. Nažalost, i dalje će ih se tretirati kao građane drugog reda, i kad treba i kad ne treba, ali to ih neće spriječiti da opet pomognu," kazao je bivši navijač Thomas Bauer.

Linker
24. travanj 2024 03:07