Ronald Gorsic / CROPIX
REAKCIJA NAKON UTAKMICE

VIDEO: ZABIO NAJLJEPŠU GOLČINU SEZONE U PRVOJ HNL, PA POKAZAO NEVJEROJATNU SKROMNOST Evo što je Dinamov junak rekao o sjajnom akrobatskom potezu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. studeni 2018. 20:40

Gol Brune Petkovića škaricama iz 16. minute presudio je derbi 14. kola Prve HNL i donio Dinamu 1:0 pobjedu protiv Lokomotive u Kranjčevićevoj.

Nakon Kadziorovog ubacivanja iz slobodnog udarca Dinamov napadač sjajno je reagirao i akrobatskim potezom poslao loptu u mrežu. Bio je to svakako potez koji vrijedi vidjeti više puta i gol koji kandidira za jedan od najljepših i to ne samo ove sezone u Prvoj HNL.

U 49. minuti Petković je imao još jednu sjajnu priliku i opet je pucao škaricama, a ovoga puta ravno u vratara Grbića koji je taj pokušaj lakoćom obranio.

Zamislite da je kojim slučajem lopta završila u mreži. Dva gola škaricama u istoj utakmici. To bi bio nevjerojatan podvig...

Nakon utakmice Bruno Petković je pokazao nevjerojatnu skromnost:

"U svakom slučaju, jako je lijepo kad barem na papiru igrač odluči utakmicu, ali momčad je ta koja je igrala 90 minuta. Mogli smo zabiti iz par prilika i potvrditi prednost, ali nažalost nismo. Međutim, pobijedili smo i sad imamo mirnu situaciju. Ovo je zasigurno najljepši gol u mojoj dosadašnjoj karijeri. Imponira kad ovakav gol uđe, sretan sam zbog toga, ali cijela ekipa je odlično odigrala", naglasio je Dinamov napadač.

"Puno mijenjamo u utakmicama, rotacije su jako dobre, svatko ima dobru minutažu. Konkurencija je iznimno dobra, Mario i jedan i drugi su sjajni, jako se dobro slažemo i nadopunjavamo. Drago mi je da to sve dobro funkcionira.", zaključio je ovu fantastičnu večer skromni 24-godišnji napadač.

Rezultati by SofaScore

Linker
24. travanj 2024 10:53