Zadar, 270419.
Stadion Stanovi. Utakmica 2. HNL izmedju NK Zadar i NK Varazdin.
Na fotografiji: utakmica.
Foto: Luka Gerlanc / CROPIX
Foto: Luka Gerlanc / CROPIX

NOGOMETNI RAT

VIJEĆE SPORTSKE ARBITRAŽE HOO-A ODBILO ZAHTJEV NK ZADRA Kriteriji nisu ispunjeni: Kultni nogometni klub i dalje bez licence za Drugu HNL

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 24.06.2019. u 14:56

 • Vijeće sportske arbitraže Hrvatskog olimpijskog odbora odbilo je zahtjev NK Zadar koji se žalio na odluku o licenci za Drugu HNL, obavio je Hrvatski nogometni savez na svojim službenim stranicama.

  Zahtjev NK Zadar za izvanredno preispitivanje odluke Žalbenog tijela za licenciranje Hrvatskog nogometnog saveza od 20. svibnja 2019. godine odbija se kao neosnovan, stoji u rješenju Vijeća sportske arbitraže Hrvatskog olimpijskog odbora.

  NK Zadar u postupku licenciranja nije dobio licencu za Drugu HNL za natjecateljsku sezonu 2019./2020. te je podnio zahtjev za izvanredno preispitivanje "zbog povredbe odredaba postupka, pogrešno i nepotpuno utvrđenog činjeničnog stanja i pogrešne primjene materijalnog prava".

  Međutim, Vijeće sportske arbitraže odbilo je zahtjev, utvrđujući neosnovanost na temelju neispunjenih kriterija za dobivanje tražene licence, stoji na stranicama HNS-a.

  Iz drugih medija