Paun Paunovic / CROPIX
CROPIX

'SREĆOM, NIJE KRENUO'

VRATAR RIJEKE OPISAO RUŽNU SCENU 'Bojao sam se da će tip opaliti nekoga od mojih suigrača, posebno me je bilo strah za Andrijaševića...'

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 12.03.2017. u 08:28

 • Igrači Rijeke nisu djelovali razočarano nakon utakmice na Poljudu, bod na Poljudu smatraju dobrim.

  - Čvrsta utakmica u kojoj je bilo prilika s obje strane pa je “podjela” bodova poštena. Hajduk je malo jače od nas ulazio u duele, ali vratili smo se i uspjeli izjednačiti. Što je bilo kod gola? Sudario sam se, ali ne znam je l’ sa svojim igračem ili s nekim drugim. Dinamo? Imamo još dvije utakmice pa ćemo vidjeti - govorio je vratar Andrej Prskalo koji je bio blizu i one ružne scene u završnici.

  - Iskreno bojao sam se da će tip opaliti nekoga od mojih suigrača, posebno sam se za Andrijaševića bojao. Postavio sam se za slučaj da krene na nekoga, ali srećom nije - rekao je Prskalo.

   

  Silom neprilika u vatru je upao i Dario Čanađija koji je zaigrao na poziciji koja mu nije prirodna i dobro odradio posao.

  - Velik bod na teškom gostovanju. Ovdje je uvijek lijepa atmosfera, ali šteta ovoga na kraju što se dogodilo i pokvarilo dojam. Bilo je teško igrati zbog jakog vjetra, nismo u početku uspijevali doći do naše pas igre. Ne mislim da smo nešto izgubili, ne možeš doći na Poljud i reći da si favorit, zato smo zadovoljni bodom i idemo nastaviti gdje smo stali - rekao je Čanađija.

  Iz drugih medija