Ponosni tata Siniša Vuco s puno emocija bodri sina
Ponosni tata Siniša Vuco s puno emocija bodri sina (Vojko Basic / CROPIX

I slavni tata Siniša Vuco bodri sina

UOČI OKRŠAJA S HAJDUKOM

VUCO JE PO SVEMU POSEBAN - NAJPOZNATIJI IGRAČ OBJASNIO U ČEMU JE GLAVNI PROBLEM RUDEŠA 'Moramo biti pametniji'

AUTOR:
  • Damir Dobrinić

 • OBJAVLJENO:
 • 20.08.2017. u 15:12

 • Rudeš u 6. kolu HNL-a od 19 sati dočekuje Hajduk u Kranjčevićevoj, a utakmicu je za SN kratko najavio i hajdukovac u redovima zagrebačkog kluba - Vilibald Vuco, 21-godišnji sin osebujnog i popularnog glazbenika Siniše Vuce.

  Jedan od rijetkih igrača koji se može pohvaliti da je startao u svim prvoligaškim utakmicama Rudeša je Vilibald Vuco (21), veznjak koji je prošao omladinsku školu Hajduka u kojem je bio od 2007. do 2011. godine.

  Protiv Cibalije je izašao krajem prvog dijela zbog udarca, ali za svoj bivši klub bit će spreman.

  - Nismo bili pravi u Vinkovcima, ali tijekom tjedna smo pokušali ispraviti pogreške koje smo radili i nadam se da ćemo se sada pokazati u pravom svjetlu, da vrijedimo puno više - kaže Vuco.

  Objasnio je Vuco u čemu je glavni problem Rudeša:

  Solin, 140517.
Stadion pored Jadra.
Nogometna utakmica 31.kola 2.HNL izmedju NK Solin i NK Rudes.
Na fotografiji: Vilibald Vuco.
Foto: Vojko Basic / CROPIX
  CROPIX
   

  - Nemamo još dovoljno iskustva, ipak je to 1. liga u kojoj se sve naše greške kažnjavaju. Siguran sam da možemo parirati klubovima u elitnom rangu, samo moramo skupiti glave i dati sve od sebe. I moramo biti pametniji.

  Gledao je Vuco u četvrtak utakmicu Hajduka na Goodisonu:

  - Navijao sam, naravno, za Hajduk, kao uostalom i za sve naše klubove. Za mene je ovo posebna utakmica, bio sam u Hajduku i živio u Splitu, ali normalno je da ću dati sve od sebe i da ću posao odraditi profesionalno.

  Kakve su šanse Rudeša?

  - Sigurno je da je Hajduk favorit, oni se bore za vrh u Prvoj ligi, a mi smo tek ušli u nju. No ako budemo kompaktni, čvrsti, sigurno ćemo imati svoje prilike koje trebamo iskoristiti. Budemo li radili jedni za druge, bili pametni, možemo doći do pozitivnog rezultata - zaključio je Vuco.

  Iz drugih medija