PISMO DAVORU ŠUKERU

Vukojević se oprostio od reprezentacije, zahvalio se svima osim izborniku Kovaču

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. lipanj 2014. 11:59

Nakon što je Hrvatska ispala sa Svjetskog prvenstva , sve se više spominje tko bi trebao nastaviti igrati za Vatrene, a tko ne bi trebao vidjeti idući kvalifikacijski ciklus za Euro 2016. u Francuskoj. Pa se tako prvi oglasio Ognjen Vukojević koji je predsjedniku HNS-a, Davoru Šukeru, poslao pismo u kojem se oprašta od Vatrenih.

"Ovim putem želim Vas obavijestiti o mojoj odluci o oproštaju od Hrvatske nogometne reprezentacije i mog nastupa u reprezentativnom dresu. Opraštam se od Hrvatske nogometne reprezentacije nakon punih sedam godina igranja, u kojem periodu sam s reprezentacijom sudjelovao na dva Europska nogometna prvenstva i na jednom Svjetskom nogometnom prvenstvu.

U reprezentativnom dresu imao sam 55 nastupa i postigao sam 4 pogotka. U ovom za mene vrlo emotivnom trenutku želio bih se zahvaliti Hrvatskom nogometnom savezu za sve što je učinio za reprezentaciju, našim vjernim navijačima koji su nas uvijek punim srcem bodrili i bili uz nas u svim trenucima, želio bih se zahvaliti bivšim izbornicima gospodinu Slavenu Biliću i gospodinu Igoru Štimcu, za sve ono što su za reprezentaciju i mene osobno učinili, svim mojim reprezentativnim suigračima s kojima sam se zajedno borio za što bolji uspjeh naše reprezentacije, kao i cijeloj hrvatskoj javnosti.

Posebno se želim zahvaliti mojem klubu Dynamo Kiev u kojem igram, na čelu s Predsjednikom kluba gospodinom Igorom Surkisom, za svu podršku koju su mi pružili tijekom moje reprezentativne karijere.

U ovim za mene emotivnim trenucima zahvaljujem se mojim osobnim prijateljima i naročito mojoj obitelji koja je uvijek bila uz mene i bez čije podrške i razumijevanja ne bih uspio. Uvijek ću pamtiti trenutke moje reprezentativne karijere, naša reprezentacija ostaje na posebnom mjestu u mojem srcu. Cijeloj reprezentaciji i svim suigračima želim puno uspjeha i što bolje rezultate u budućim utakmicama, najprije na predstojećem Evropskom nogometnom prvenstvu u Francuskoj 2016. godine, a i svim ostalim prvenstvima koja su pred njima"

Linker
25. travanj 2024 06:55