Tom Dubravec/ CROPIX
REAKCIJE TRENERA

VULIĆ NAKON POBJEDE IZDVOJIO DVOJICU IGRAČA I KOMENTIRAO PROMJENU KAPETANA Toplak ogorčen: 'Hajduk nas je nadigrao kao da nikada nije bio u krizi'

Piše: Jurica RadićObjavljeno: 10. studeni 2018. 22:26

Zoran Vulić primao je čestitke nakon prve pobjede nakon duge sušne serije. Bijeli su pred praznim Poljudom u 14. kolu Prve HNL s 3:0 svladali inter pogotcima Palaverse (19'), 2:0 Jaira (48') i 3:0 Saida (65').

- Odigrali smo kvalitetnu utakmicu, ali moramo biti pošteni - puno je još znoja na putu do onoga kako bismo htjeli igrati. Fali nam mirnoća i sigurnost u dodavanju, ali to je psihološki moment. Međutim, moraš biti zadovoljan kada goste zadržiš na jednom udarcu prema vratima - kazao je Vulić.

Zašto je Caktaš opet ostao bez kapetanske trake, koju je ponovno dobio Juranović?

- To je moja odluka, igračima sam sve objasnio.

U pojedinačnim ocjenama dva su igrača istaknuta, a izdvojen je Brazilac Jairo.

- Lepršav, kvalitetan igrač je Brazilac. Bradarić? Uz Sosu, bit će igrač koji će ostaviti dubok trag u reprezentaciji Hrvatske.

Samir Toplak bio je silno ogročen očajnom igrom svoje momčadi.

- Prvo smo poluvrijeme bili loši, a u drugom naglo popustili - kazao je Toplak i nastavio:

- Ako se ne pojačamo, bit će ovo grčevita borba za opstanak. Neki igrači ne razumiju kakvu privilegiju imaju da mogu igrati Prvu ligu, a to mogu samo u Interu. Hajduk nas je nadigrao kao da nikada nije bio u krizi. Baš sam ogorčen, ali znam da bi moj direktor prije potjerao 20 igrača nego mene - jasno je poručio Toplak.

Rezultati by SofaScore

Linker
20. travanj 2024 02:41