Zagreb, 020319.
Stadion u Kranjcevicevoj.
Hrvatski Telekom Prva liga, 1.HNL, 23.kolo, seniori, utakmica NK Lokomotiva - GNK Dinamo.
Na fotografiji: Goran Tomic.
Foto: Damir Krajac / CROPIX
Damir Krajac / CROPIX

POSLJEDICE TEŠKOG PORAZA

'ZA OVAJ SU UŽAS ISKLJUČIVI KRIVCI IGRAČI' Lokomotiva odbila ostavku trenera: 'Nek’ sad igrači razmisle koliko vrijede nakon ove sramotne predstave'

AUTOR:
  • Predrag Jurišić

 • OBJAVLJENO:
 • 12.05.2019. u 13:17

 • Trener Lokomotive Goran Tomić u petak je nakon teškog poraza od Osijeka pred novinarima ponudio ostavku.

  - Ovo mi je jedan od najtežih poraza u karijeri, osjećam veliku sramotu... Bili smo neopisivo loši, doista se sramim kako je moja momčad izgledala. Stoga sam, kao najodgovorniji čovjek u svlačionici, iz moralnih razloga ponudio klupskoj upravi svoju ostavku! Neka ljudi koji vode klub odluče o mom poslu - rekao je Tomić.

   

   

  Nedugo nakon toga stigla je i reakcija iz čelništva kluba. Prema očekivanju, Lokomotivina uprava nije prihvatila ponuđenu Tomićevu ostavku! Direktor Božidar Šikić kaže:

  - Ma kakva ostavka! Pa trener je najmanje kriv za ovo što se dogodilo, Tomić sigurno ostaje naš trener! Za ovaj su užas isključivi krivci igrači koji su “poletjeli” i pomislili da vrijede milijune i milijarde, kako im njihovi agenti svakodnevno pune glave! Njihove su misli umjesto na igranje nogometa, usmjerene prema raznim bajkama. Nek’ sad razmisle koliko vrijede nakon ove sramotne predstave - opravdano je ogorčen bio Šikić.

   

  Iz drugih medija