Foto: Goran Sebelic / CROPIX
NIJE ZABORAVIO IGRATI

ZABIO PRVE GOLOVE SEZONE, PA OTKRIO TAJNU USPJEHA Hajdukov junak protiv Istre otkrio što se promijenilo u svlačionici dolaskom Vulića

Dva gola Istri u 4:2 pobjedi Hajduka u Puli bili su Adamu Gyurcsu prvi ovosezonski u Prvoj HNL
Piše: Slaven AlfirevićObjavljeno: 24. rujan 2018. 00:43

Hajduk je zabio sedam golova u dvije utakmice, još da je Caktaš ukrcao i penal, s bijele točke da je bio precizniji u zadnjim sekundama u Puli bio bi to još upečatljiviji score... Zorana Vulića.

A Adam Gyurcso je najavio povratak u formu, zbog čega ga je Hajduk i otkupio od poljskog Pogona, iskrcao nešto eura na ime odštete. Bio je to Adamov čardaš, odisao je zadovoljstvom poslije utakmice, u prolazu kod svlačionica pulske "Drosine", primao je čestitke, odvojio par trenutaka za "sedmu silu":

- Vrlo važna je bila ova utakmica, jer kao što svatko zna nismo dobro startali u sezonu i to nas brine, to nam stoji u glavi. Moramo se pokrenuti. Svaka iduća je još važnija, jer moramo pobijeđivati da se vratimo na naše mjesto u vrhu tablice. Vrlo sam sretan što smo večeras pobijedili kao momčad – istaknuo je Gyurcso, prenosi Slobodna Dalmacija.

Dobro kao momčad, ali vaša prezentacija je bila posebno upečatljiva?

- Ja igram sve bolje i bolje, istina je, to osjećam. Ali, važna je momčad... Znam sebe i siguran sam da će biti sve bolje. Vjerujem u sebe, dajem sve na treninzima. I to je vrlo važno da po treninzima osjećam kako napredujem. I ja. I cijela momčad.

Moramo pitat u vezi trenera, što je to što vas je na neki način otkočilo, ako smijemo tako reći? U čemu je razlika u promjeni trenera?

- On (Vulić, op. a.) vjeruje igračima i daje nam više slobode da uživamo u igri!

Nailazi Dinamo, navijači već s tribina zazivaju derbi?

- Idemo korak po korak. Ja ne bih želio već o Dinamu. Nakon srijede, u redu, ali prvo moramo proći u kupu. Tu su iznenađenja uvijek moguća, širom svijeta jednaka je osobina kup-natjecanja, oni koji nemaju što izgubiti napale se...

- Vrlo je važno da prođemo, vrlo je važno da prođemo, da, to nije za tri boda, nego za preskok naprijed, ali odradimo to ozbiljno, pa ćemo razmišljati o Dinamu. Bitan nam je kontinuitet, da nastavimo s dobrim igrama i rezultatima. Tako se vraća samopouzdanje.

Gyurcso je pokazao da ni on, ni Hajduk, nisu zaboravili igrati.

Linker
25. travanj 2024 13:21