Na fotografiji: Zlatko Dalić i Stjepan Cvek
 Foto: Zeljko Puhovski / CROPIX
VAPAJ 'OTPISANIH'

'ŽIVIM ZA DAN KADA ĆE JEDNA SPORNA SITUACIJA U HNL-U BITI DOSUĐENA ZA NAS' Ogorčenje u gradu koji živi za nogomet: Mi smo nepoželjni, ovome nema kraja

VARAŽDIN Žestoka ljutnja predsjednika Stjepana Cveka
Piše: Ivan HercegObjavljeno: 06. studeni 2019. 16:40

Minimalni poraz u gostima kod Lokomotiva ostavio je momčad Varaždina na začelju prvoligaške kolone. Dojam je ipak da su Bonačićevi odabranici bili na dobrom putu da povratak kući bude u vedrijem ozračju. Razlog što nije tako valja potražiti u čitavom kolopletu okolnosti.

Ipak, u varaždinskom taboru svi odreda će odluku suca Batinića da ne prizna pogodak Benka iz blizine uzeti krucijalnom za krajnji ishod. Veliko razočaranje do odlaska na odmor poništio je pogodak Glavine za poravnanje. Ujedno njegov prvi u ovom prvenstvu, čime je postao deveti strijelac u momčadi Varaždina.

Nakon utakmice u Kranjčevićoj oglasio se Stjepan Cvek, predsjednik varaždinskog prvoligaša.

U pravilu to čini kada se prelije čaša strpljenja, a ovaj put očito je bilo tako.

- Ovome više nema kraja, zakinuti smo za regularan pogodak Benka. Baš sve, ali doslovno sve sporne situacije na toj, kao i nizu ranijih utakmica, presuđene su na našu štetu. Pogledajte, imamo šest isključenja u prvoj trećini prvenstva, a istom se lakoćom dosuđuju jedanaesterci protiv nas. Sve to je svojevrsni znak da smo nekome nepoželjni, kao novi prvoligaš imamo tretman gotovo stranog tijela u ligi. Istina da nam je klupski proračun najskromniji, no zar to može biti razlog da nas se na ovakav način otpisuje? - razočaran je čelni čovjek NK Varaždina, napominjući da živi za dan kada će bar jedna sporna situacija biti procijenjena u korist njegova kluba.

Linker
26. travanj 2024 21:44