Cropix
PRESICA U MAKSIMIRU

Zoran Mamić o 'slučaju Ćorić': 'Iznenadio me njegov istup, nije spreman za Istru'

Ante Ćorić će nedjeljni dvoboj Dinama i Istre gledati s tribina ili na televiziji. Ako uopće bude gledao... Nije riječ o klupskoj odmazdi zbog neprimjerenog istupa u medijima nego o činjenici da je mladi igrač ovih dana izvan nogometa.
Piše: Alen LesičkiObjavljeno: 07. studeni 2015. 14:59

- Niti je spreman psihički niti ima želje da igra. Njegov rad na treningu i pristup bit će jedino mjerilo za njegove nastupe u budućnosti - jasan je bio Zoran Mamić koji je ponovio da stoji iza svake riječi koju je dan prije uputio Zdravko Mamić. Dakle, klub je ponudio ruku pomirenja, na obitelji Ćorić je sljedeći korak. Naravno, kazna neće izostati, ali detalje o njoj Ćorić će čuti od trenera, ne s portala ili iz novina.

- Moja vrata su otvorena svakom igraču i Ante je mogao i može doći kada hoće. Zato me iznenadio njegov istup - rekao je trener Dinama priznavši da mu se tijekom igračke karijere i one kasnije nikada nije dogodio sličan slučaj.

- Pa on je odigrao 60 utakmica, dao sam mu kapetansku traku i prvi ga ubacio u seniore sa samo 16 godina.

Rasplet ove priče još uvijek se ne nazire. Međutim, ugovor traje pet godina i bez dozvole Dinama Ćorić ne može zaigrati niti na kvartovskom haklu…

- Ako dođe ponuda koja će nas zadovoljiti, možemo pričati – završio je Zoki tu temu.

Inače, Dinamo nastavlja s domaćim ispitima već danas u 15 sati kada na Maksimir dolazi Istra. Naredba o 19 pobjeda u sljedećih 21 utakmica ozbiljno je shvaćena u svlačionici u koju se nakon pauza zbog oyljeda vraćaju Pinto i Sigali.

Linker
24. travanj 2024 02:37