CROPIX
NIJE VIŠE IZDRŽAO

HRVAT PODNIO OSTAVKU NA KLUPI TURSKOG VELIKANA Igor Tudor napušta Istanbul: Igrači Galatasaraya ga tužakali vodstvu kluba

Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 07. svibanj 2017. 00:43

Igor Tudor podnio je ostavku na mjesto trenera Galatasaraya, a sutra će se sastati Uprava koja će odlučiti hoće li je prihvatiti. Tudor je doživio još jedan poraz na klupi Galatasaraya (3:1).

U gradskom srazu matirala ga je Kasimpasa, i to na njihovoj Türk Telekom Areni. Kasimpasa je golovima Castra dvaput i Sahina vodila 3:0, u međuvremenu je Tolga kod domaćina isključen u 59. minuti, tek na kraju, u prvoj minuti sudačke nadoknade Sneijder je ublažio poraz. Tudor je izveo najjači sastav, isti s kojim je igrao zadnje utakmice s kojima je bio zadovoljan, ali učinak je izostao. Kao trener Žuto-crvenih u 10 utakmica osvojio je samo 13 bodova, i dakako da nitko nije zadovoljan.


All Goals & Highlights HD - Galatasaray 1-3... by marcelinocortese

No, čašu je prelilo ponašanje igrača, koji su mu radilo o glavi, i tužakali ga vodstvu kluba. Večeras se nekorektno ponio Bruma, kad ga je zamijenio. Tudor je konstatirao da se s ovim igračima ne može raditi i odlazi iz Istanbula. Osim ako ga predsjednik sutra ne razuvjeri.

Nakon 30 utakmica imaju 52 boda, nije im sigurno čak niti četvrto mjesto koje vodi u Europsku ligu. Do kraja su četiri kola, peti Trabzonspor zaostaje četiri boda.

Linker
20. travanj 2024 17:15