U19 reprezentacija
 Boris Kovacev / CROPIX / CROPIX
KVALIFIKACIJE ZA EURO

HRVATSKA U19 REPREZENTACIJA SJAJNO ZAPOČELA KVALIFIKACIJE ZA EURO Izabranici Josipa Šimunića u mađarskom Györu bez problema svladali Kazahstan

Izabranici Josipa Šimunića u mađarskom su Györu svladali Kazahstan 3:0.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. listopad 2019. 20:31

Hrvatska U19 reprezentacija pobjedom je započela kvalifikacijski turnir prvog kruga za plasman na Europsko prvenstvo 2020. godine. Izabranici Josipa Šimunića u mađarskom su Györu svladali Kazahstan 3:0. Sva tri pogotka djelo su igrača Hajduka. Dva puta zabio je Ivan Brnić, a jednom je strijelac bio Marko Čuić, prenosi Dalmatinski portal.

U 32. minuti zabio je Brnić, a četiri minute kasnije Čuić povisio je na 2:0. Brnić je svojim drugim pogotkom u 69. minuti postavio konačan rezultat. Za drugi pogodak Brnića asistent je bio još jedan igrač Hajduka, Ivan Šarić. Cijeli susret za Hrvatsku je odigrao kapetan Mario Vušković, Šarić i Brnić igrali su do 72. minute, dok je Čuić zamijenjen u 81. Luka Škaričić susret je odgledao s klupe, a idući susret Hrvatska igra 12. listopada s Mađarskom.

U skupini je još i Gruzija s kojom mladi Hrvati igraju 15. listopada. U daljnju fazu kvalifikacije idu dvije najbolje reprezentacija, a proći će i treća najbolja reprezentacija iz svih skupina.

Linker
19. travanj 2024 14:01