Marco Luzzani/Getty Images
TALIJANI SE RASPISALI

HRVATSKI REPREZENTATIVAC NA UDARU! LEGENDA MILANA IZBACILA VATRENOG IZ MOMČADI? Evo što mu je navodno poručio i zbog čega je 'pukla ljubav'...

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. ožujak 2018. 14:09

Milan i Chievo u nedjelju igraju utakmicu 29. kola talijanske Serie A, a sastavu Milana neće biti hrvatskog nogometnog reprezentativca Nikole Kalinića. Mediji na Čizmi u prvoj su verziji vijesti objavili kako je u pitanju lakša ozlijeda, ali izgleda kako to ipak nije slučaj.

Naime, kako prenosi talijanski denevni list Corriere della Sera, trener Gennaro Gattuso je navodno odlučio izostaviti Kalinića jer nije zaslužio da se nađe u momčadi.

- Otkako sam ovdje ti ne pokazuješ nikakvu želju na treninzima i utakmicama. Nisam vidio od tebe baš nikakvo zalaganje. Nećeš igrati protiv Chieva - poručio je navodno Gattuso hrvatskom napadaču nakon treninga.

MILAN, ITALY - SEPTEMBER 17:  Nikola Kalinic of AC Milan celebrates after scoring the opening goal during the Serie A match between AC Milan and Udinese Calcio at Stadio Giuseppe Meazza on September 17, 2017 in Milan, Italy.  (Photo by Claudio Villa/Getty Images)
Claudio Villa/Getty Images / Getty Images

Kalinić je prošloga ljeta stigao u Milan kao veliko pojačanje iz Fiorentine, ali je uspio postići samo četiri pogotka u 30 odigranih utakmica ove sezone u dresu Milana.

Linker
23. travanj 2024 21:06