Foto: Ranko Suvar / CROPIX / CROPIX
TRENUCI ODLUKE

IGOR BIŠĆAN ISPUSTIO VRH LJESTVICE Hrvatski trener izgubio je prvo mjesto i puno živaca u dramatičnoj završnici, sada u derbiju odlučuje o prvaku

Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 14. svibanj 2018. 11:22

Olimpija je opet kiksala, momčad hrvatskog trenera Igora Bišćana na domaćem terenu nije uspjela svladati pretposljednji Ankaran Hrvatini.

Susret 33. kola slovenskog prvenstva na stadionu Stožice u Ljubljani završio je bez pogodaka, a Olimpija je najveću priliku propustila u prvoj minuti sudačke nadoknade, kad Brazilac Alves nije iskoristio jedanaesterac za pobjedu, obranio mu je gostujući vratar.

Inače, prekršaj za kazneni udarac izborio je Filip Uremović koji je odigrao cijeli susret za Olimpiju, kao i Dario Čanađija i Dino Štiglec, dok je Leon Benko u igru ušao u 47. minuti. Kod gostiju je punu minutažu imao Vedran Gerc, a Matija Soldo igrao je od 65. minute.

Na ljestvici je u vodstvu Maribor sa 74 boda, Olimpija ima 73, a u subotu slijedi njihov međusobni ogled u Mariboru. Nakon toga u posljednjem kolu Olimpija će dočekati Krško, dok će Maribor gostovati kod Celja.

Linker
19. travanj 2024 04:09