TRONDHEIM, NORWAY - AUGUST 09:Zinedine Zidane of Real Madrid celebrate victory with Mateo Kovacic and Luka Modric after theUEFA Super Cup match between Real Madrid and Sevilla at the Lerkendal Stadion on August 9, 2016 in Trondheim, Norway. (Photo by Trond Tandberg/Getty Images)
Trond Tandberg/Getty Images) / Getty Images

VERBALNI RAT

IGRAČ 'NAPAO' LEGENDARNOG TRENERA, ALI ZIDANEU NIJE DUGO TREBALO DA MU ODGOVORI 'Prema njemu nikada nisam bio nepošten, ali on uvijek pokopa sam sebe'

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 30.03.2018. u 19:15

 • Argentina je u Madridu u prijateljskom ogledu u utorak protiv Španjolske doživjela neviđeni debakl koja je do vrha napunila mrežu Gaučosa (6:1).

  Iako su igrali bez Lionela Messija malotko je očekivao ovakav potop Argentine. Kada su Španjolci u pitanju prvo ime susreta bio je igrač Real Madrida Isco koji je triput pogađao mrežu protivnika. Nakon susreta osvrnuo se i na trenutano stanje u reprezentaciji, ali i na svoj status u Real Madridu.

  - Ovdje imam potpuno povjerenje trenera, što očito u Madridu nije slučaj, nisam to još zaslužio. Zato je reprezentacija jako bitna jer mi daje snagu, jer, ako ne dobivam toliko prilike u klubu onda u reprezentaciji moram iskoristiti svaku minutu. Želim biti u udarnoj momčadi i u nacionalnoj vrsti i u klubu, ali za to ću morati još više raditi. U Realu ima jako dobrih igrača, ali, možda je problem u meni - kazao je Isco.

  Nije dugo trebalo novinarima da priupitanju Zidanea kakvo je njegovo mišljenje o čitavom 'slučaju Isco', a legendarni Francuz je kazao:

  - Nisam nepošeten prema Iscu. On je sretan. Možda nema istu ulogu kao u reprezentaciji, ali pokazao sam mu koliko je važan za momčad. Ono što mogu reći o Iscu je da on uvijek pokopa sam sebe. Problem nije u njemu. Problem je što imam 25 igrača, a može ih igrati samo 11 - kazao je Zidane.

  Iz drugih medija