Trond Tandberg/Getty Images) / Getty Images
VERBALNI RAT

IGRAČ 'NAPAO' LEGENDARNOG TRENERA, ALI ZIDANEU NIJE DUGO TREBALO DA MU ODGOVORI 'Prema njemu nikada nisam bio nepošten, ali on uvijek pokopa sam sebe'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. ožujak 2018. 21:15

Argentina je u Madridu u prijateljskom ogledu u utorak protiv Španjolske doživjela neviđeni debakl koja je do vrha napunila mrežu Gaučosa (6:1).

Iako su igrali bez Lionela Messija malotko je očekivao ovakav potop Argentine. Kada su Španjolci u pitanju prvo ime susreta bio je igrač Real Madrida Isco koji je triput pogađao mrežu protivnika. Nakon susreta osvrnuo se i na trenutano stanje u reprezentaciji, ali i na svoj status u Real Madridu.

- Ovdje imam potpuno povjerenje trenera, što očito u Madridu nije slučaj, nisam to još zaslužio. Zato je reprezentacija jako bitna jer mi daje snagu, jer, ako ne dobivam toliko prilike u klubu onda u reprezentaciji moram iskoristiti svaku minutu. Želim biti u udarnoj momčadi i u nacionalnoj vrsti i u klubu, ali za to ću morati još više raditi. U Realu ima jako dobrih igrača, ali, možda je problem u meni - kazao je Isco.

Nije dugo trebalo novinarima da priupitanju Zidanea kakvo je njegovo mišljenje o čitavom 'slučaju Isco', a legendarni Francuz je kazao:

- Nisam nepošeten prema Iscu. On je sretan. Možda nema istu ulogu kao u reprezentaciji, ali pokazao sam mu koliko je važan za momčad. Ono što mogu reći o Iscu je da on uvijek pokopa sam sebe. Problem nije u njemu. Problem je što imam 25 igrača, a može ih igrati samo 11 - kazao je Zidane.

Linker
25. travanj 2024 01:18