Real Madrid's new elected president Ramon Calderon (R) and sporting director Predrag Mijatovic, a former Real player, celebrate after Calderon declared himself the winner of the soccer club's presidential elections in Madrid July 2, 2006. REUTERS/Sergio Perez (SPAIN) - GM1DSYRHGHAA
REUTERS

'STVORENI SU SVI UVJETI'

INSAJDER IZ REALA RIJEŠIO SVE DVOJBE I NAJAVIO POVIJESNI POVRATAK NA SANTIAGO BERNABEU 'On je jedini kojeg Perez poštuje, već su ga kontaktirali!'

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 06.03.2019. u 16:29

 • Ramon Calderon, bivši predsjednik Real Madrida, vjeruje kako će na klupi Kraljevskog kluba od iduće sezone, ako ne i ranije, sjediti jedno poznato lice.

  Trenutno je teško procijeniti kako klub planira riješiti problem trenera - ostaviti Santiaga Solarija na klupi do kraja već propale sezone ili pronaći kratkoročno riješene za saniranje štete prije nego s vjerojatno rekonstruiranom momčadi u iduću sezonu krene neko veliko trenersko ime.

  "Jose Mourinho jedini je trener kojeg Florentino Perez poštuje. Nemam nikakvih dvojbi oko toga da je Mourinho prvi kandidat za novog trenera Reala, iz kluba su ga u proteklih nekoliko tjedana više puta kontaktirali. Šanse su velike. Kada je Zinedine Zidane otišao iz Reala, Mourinho nije bio slobodan, bio je u Manchester Unitedu i rekao je kako nije vrijeme za povratak. Sada su uvjeti tu", rekao je Calderon za Sky Sports.

  Jose Mourinho is driven away from his accommodation after leaving his job as Manchester United's manager, in Manchester, Britain, December 18, 2018. REUTERS/Phil Noble TPX IMAGES OF THE DAY - RC1EA8243390
  REUTERS/Phil Noble
   

  Podsjetimo, Portugalac je na klupi Reala proveo tri godine, u razdoblju između 2010. i 2013., prije nego što se vratio u Chelsea. Sličan scenarij s povratkom kao glavnim motivom mogli bismo gledati i ovoga ljeta.

  Istovremeno je Calderon upozorio da Mourinho nije trener kakav Realu treba.

  "Apsolutno nije. Vweć sam spomenuo kakvu je štetu napravio ovdje. Njegov stil igre nije ono što Bernabeu želi. Navijači žele ono što smo vidjeli od Ajaxa, hrabrost, agresiju s puno brzine i odvažnosti, a Mourinho to ne radi. Vjerujem da će Mourinho biti ovdje jer je on jedini trener kojeg predsjednik poštuje zbog reda kojeg uvodi u svlačionicu i njegovih zahtjeva da igrači rade naporno", dodao je Perez za ESPN.

  Iz drugih medija