Screenshot: Youtube
REPOVI 'VJEČITOG DERBIJA'

IZ CRVENE ZVEZDE ODGOVORILI NA BURNU REAKCIJU PARTIZANOVOG VRATARA 'Takvo ponašanje zahtijeva hitno liječenje. To je za pihijatriju'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. rujan 2018. 10:21

Nastavljaju stizati reakcije nakon 1:1 remija u 9. kolu srpskog nogometnog prvenstva između Partizana i Crvene zvezde koji je ostavio repove.

Izjednačujući gol Zvezde iz 73.minute izazvao je veliku polemiku. Iako se prvotno činilo da je vratar Vladimir Stojković uspio obraniti udarac Boakyea, sudac je pokazao na centar nakon konzultacija s pomoćnicima.

Vratar Partizana Vladimir Stojković, koji je bio uvjeren da je obranio udarac i da lopta nije prošla crtu, imao je izuzetno burnu reakciju.

"Sramim se što sam Srbin, odreći ću se srpske putovnice. Ne može se ovo svirati na derbiju. Ja sam izvadio loptu, a on ju nije ni vidio od mene. Sramota. Svaka čast igračima Zvezde, ali ovo što se dogodilo velika je sramota", izjavio je Stojković za srpske medije.

Sada je stigao i odgovor od sportskog direktora Crvene zvezde Mitra Mrkele.

"Savim je jasno da je lopta u zraku prešla gol liniju pola metra i gol je čist kao suza. Kao sportaš ne mogu prihvatiti ovakve izjave golmana Stojkovića, izjave pune mržnje. Takvo ponašanje zahtijeva hitno liječenje. To je za psihijatriju", rekao je Mrkela.

Linker
20. travanj 2024 00:05