Nenad Gračan
Srdjan Vrancic / CROPIX / CROPIX

NENAD GRAČAN

IZBORNIK MINI VATRENIH NAKON POVIJESNOG USPJEHA VELIKE GENERACIJE Ovo je bilo jako bitno, mislim da ne trebamo brinuti za hrvatsku nogometnu budućnost

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 16.10.2018. u 10:28

 • Hrvatska nogometna U-21 reprezentacija izborila je plasman na Europsko prvenstvo koje će se iduće godine održati u Italiji i San Marinu nakon što je u susretu zadnjeg kola skupine 1 na gostovanju pobijedila San Marino sa 4-0 i tako potvrdila prvu poziciju na ljestvici.

  Zasluženi plasman na EP

  - Smatram da smo cijele kvalifikacije odradili dobro te da smo zaslužili ovu pobjedu i plasman na Europsko prvenstvo. Čestitam igračima na ostvarenom uspjehu, kao i svima u Hrvatskom nogometnom savezu i posebno predsjedniku Šukeru na pruženoj podršci - kazao je izbornik Nenad Gračan.

  Potvrda svijetle budućnosti

  - Često se događa da bude nervoze kada mislimo da je najlakše, tako je bilo i ovoga puta pri 0:0 u prvom poluvremenu, a sve je postalo lakše u drugom poluvremenu, nakon prvog pogotka. Vrlo je bitno za hrvatski nogomet da idemo na Europsko prvenstvo s ovako talentiranom generacijom. Mislim da ne trebamo brinuti za hrvatsku nogometnu budućnost.

  Iz drugih medija