REUTERS
KOGA ĆE ODABRATI NA KRAJU?

JEDAN OD NAJBOLJIH DINAMOVIH IGRAČA DOBIO POZIV MLADE REPREZENTACIJE ŠPANJOLSKE Dani Olmo na popisu za dvije kvalifikacijske utakmice za Euro

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. listopad 2018. 16:50

Jedan od najboljih Dinamovih igrača ove sezone, Dani Olmo posljednjih se dana dovodio u kontekst igranja za Vatrene, ali sada bi se mogao malo udaljiti od te ideje. Naime, sjajni je Španjolac dobio poziv mlade reprezentacije svoje domovine.

Dani Olmo dobio je poziv za U-21 reprezentaciju Španjolske koja u listopadu igra dvije kvalifikacijske utakmice za UEFA EURO U-21. Prvo 11. listopada u Tirani igraju protiv Albanije, a zatim 16. listopada na gostovanju kod Islanda. Podsjetimo, 20-godišnji Dani Olmo dosad je odigrao osam utakmica za U-17 reprezentaciju Španjolske.

Ovaj poziv ne znači da bi Olmo izgubio pravo nastupanja za neku drugu reprezentaciju u budućnosti, ali izgleda kako su Španjolci učinili prvi korak kako bi pridobili ovog sjajnog nogometaša na svoju stranu.

Zagreb, 140818.
Stadion Maksimir.
Uzvratna utakmica 3. predkola Lige prvaka, GNK Dinamo - FC Astana.
Na fotografiji: slavlje igraca Dinama nakon pobjede s rezultatom 1:0, Mario Budimir, Dani Carvajal Olmo.
Foto: Damir Krajac/CROPIX
Damir Krajac/CROPIX

- Moj je san bio zaigrati za Španjolsku, ali poziv nije došao pa bih vrlo rado prihvatio ponudu da igram za hrvatsku nogometnu reprezentaciju. Već su poduzeti prvi koraci za dobivanje hrvatske putovnice, a bila bi iznimno velika čast zaigrati uz velikane kao što su Luka Modrić i Ivan Rakitić - izjavio je nedavno Olmo za nogometni Diario AS.

Linker
26. travanj 2024 21:22