Henry
 Denis Doyle/Getty Images / Getty Images
OTVORIO DUŠU

JEDAN OD NAJBOLJIH NAPADAČA IKAD POSLAO PORUKU ONIMA KOJI NE VOLE KATALONCE 'Ako volite nogomet, a ne volite Barcu onda nešto nije u redu s vama'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. rujan 2018. 18:38

Legendarni francuski nogometaš Thierry Henry svoje je najbolje utakmice odigrao u dresu Arsenala, ali pred kraj karijere odlučio je potipsati ugovor s Barcelonom s kojom je uspio osvojiti jedini trofej koji mu je nedostajao u karijeri, a to je onaj Lige prvaka.

Francuz je u klubu proveo tri sezone i oduvijek je govorio kako mu se sviđa stil kakav njeguju Katalonci. Henry se 2010. okrunio naslovom europskog prvaka nakon kojeg je na Nou Campu proveo još godinu dana da bi zatim potpisao ugovor s New York Red Bullom.

Prije nekoliko dana Henry je dao zanimljiv odgovor novinaru koji ga je pitao što danas misli o Barci i općenito o njihovom stilu igre.

- Reći ću vam iskreno što mislim. To je za mene jedan od najvećih klubova na svijetu. Ukoliko mi kažete da volite nogomet, a da pritom ne volite Barcelonu onda vi imate neki problem. Barcelona jest nogomet - poručio je Henry.

Linker
20. travanj 2024 13:46