Football Soccer - Spain v South Korea - International Friendly - Red Bull Arena, Salzburg, Austria - 1/6/16 - Spain's Iker Casillas walks after first half. REUTERS/Leonhard Foeger
Leonhard Foeger/REUTERS / REUTERS

SUPROTNO OČEKIVANJIMA

JEDAN OD NAJVEĆIH VRATARA SVIH VREMENA PROGOVORIO O ODLASKU U ZASLUŽENU MIROVINU Legendarni Iker otkrio u kojem klubu želi završiti bogatu karijeru

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 05.08.2018. u 08:21

 • Legendarni golman Iker Casillas otkrio je kako se ne namjerava umiroviti u nekom od španjolskih klubova.

  Ikona Real Madrida i španjolske reprezentacije danas ima 37 godina i nastupa kao vratar Porta s kojim je ugovorno vezan na još godinu dana.

  Iako su mnogi pretpostavljali da bi se on nakon isteka ugovora mogao vratiti u Španjolsku, Iker je poručio da mu je želja svoju bogatu karijeru zaključiti u portugalskom divu.

   

  "Bilo bi lijepo kada bih u svojoj karijeri imao samo nekoliko klubova. Veći dio života proveo sam u Real Madridu, najboljem klubu u povijesti, no sada sam stigao u Portugal gdje sam se priključio snažnoj ekipi poput Porta. To me čini jako sretnim. Ovdje bih volio završiti svoju karijeru", izjavio je Casillas za portugalski RTP.

  Jedan od najboljih vratara u povijesti u Porto je stigao 2015. godine i to nakon što je u Kraljevskom klubu, uključujući i mlađe uzraste, proveo 25 nezaboravnih godina.

  Iz drugih medija