Soccer Football - Champions League Round of 16 First Leg - Real Madrid vs Paris St Germain - Santiago Bernabeu, Madrid, Spain - February 14, 2018 Paris Saint-Germain’s Neymar REUTERS/Paul Hanna
REUTERS

NIŠTA OD MADRIDA

JEDAN OD NEYMARU NAJBLIŽIH LJUDI OTKRIO ZAŠTO BRAZILAC NEĆE OBUĆI DRES REALA 'Današnji je nogomet takav da ne trpi dvije zvijezde u istoj momčadi'

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 15.04.2018. u 15:19

 • Dok Neymar liječi ozljedu, Pini Zahavi, jedan od njegovih menadžera, objasnio je da njegov štićenik naljeto sigurno neće završiti u Real Madridu.

  - Neymar je otišao iz Barcelone samo zato što je ondje uvijek bio broj 2. Messi je uvijek prvi izvodio slobodne udarce i penale, njega su suigrači prvog tražili u napadu. Današnji je nogomet takav da ne trpi dvije velike zvijezde u istoj momčadi, a Neymar je uz Messija i Ronalda najveća nogometna zvijezda.

  Tako ispada da novac Pini Zahavi bio taj koji je presudio pri transferu Neymara u PSG... Međutim, Zahavi je svojim odgovorom neizravno objasnio da Neymar sigurno neće otići u Madrid dok god ondje igra Ronaldo jer bi to značilo da će ponovno biti drugi u redu.

   

  Iz drugih medija