Instagram
KAKVA BI TO PRIČA BILA

JEDNA OD NAJVEĆIH ZVIJEZDA I NAJBOGATIJIH SPORTAŠA SVIJETA KUPUJE NEWCASTLE? 'Nogomet nije moja igra, ali uvijek sam otvoren za novi biznis'

Piše: HinaObjavljeno: 19. ožujak 2018. 23:18

Prema pisanju engleskih novina boksačka zvijezda Floyd Mayweather (41) namjerava kupiti premierligaša Newcastle United.

Newcastle United je trenutačno u rukama Mikea Ashleyja koji već neko vrijeme pokušava prodati klub. Američki boksač je priznao kako voli Newcastle, ali i da svoj novac ulaže glavom, a ne srcem."

"Volim Newcastle. Volim sport i uvijek sam otvoren za novi biznis, ali ja ulažem glavom, ne srcem”, rekao je Mayweather dodavši "Ukoliko ulažete srcem, to je najbrži način da izgubite novac."

Mayweather je ipak ostavio vrata otvorena.

"Nogomet nije moja igra, ali imam veze širom svijeta. Ako mi netko izloži dobar plan, onda bih uložio." Newcastle United se trenutačno nalazi na 13. mjestu engleskog prvenstva sa 32 boda, četiri boda više od zone ispadanja.

Mayweather je u kolovozu prošle godine zaključio sjajnu boksačku karijeru s nevjerojatnim skorom 50-0. U posljednjoj borbi svladao je Conora McGregora tehničkim nokautom u 10. rundi "borbe stoljeća", kako se u medijima pompozno nazivao ovaj meč između jednog od najvećeg boksača svih vremena i najpopularnijeg MMA borca.

Linker
14. travanj 2024 08:16