Soccer Football - Champions League - Group Stage - Group H - Juventus v Manchester United - Allianz Stadium, Turin, Italy - November 7, 2018 Manchester United manager Jose Mourinho celebrates at full time REUTERS/Stefano Rellandini
REUTERS/Stefano Rellandini

SLUŽBENO

JOSE MOURINHO IMA NOVI POSAO Nakon brojnih medijskih nagađanja kontroverzni Portugalac prihvatio ponudu dva mjeseca nakon smjene na Old Traffordu

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 11.02.2019. u 17:22

 • Jose Mourinho (56) i službeno ima novi posao. Slavni Portugalac smijenjen je s menadžerske klupe Manchester Uniteda u prosincu prošle godine nakon čega su trajala nagađanja o tome gdje će nastaviti karijeru.

  Povezivalo ga se s trenerskim klupama Benfice, Real Madrida i Intera, a sada je prihvatio ponudu ruske televizije RT na kojoj će raditi kao stručni komentator utakmica Lige prvaka.

  Mourinho je s RT-om surađivao prošlog ljeta za utakmice Svjetskog prvenstva u Rusiji, a ovoga puta imat će svoju emisiju pod imenom 'On the touchline with Jose Mourinho' koja će s emitiranjem započeti 7. ožujka.

   

  "Ovaj šou će ponuditi univerzalnu analizu portugalskog trenerskog velikana u svim utakmicama Lige prvaka, kao i poseban uvid u najaktualnije teme svijeta nogometa", stoji u RT-ovoj najavi emisije.

  Iz drugih medija