Foto: Davor Pongracic / CROPIX
NANIZAO S LOŠIM REZULTATIMA

JOZAKU OTKAZ NA KLUPI LEGIJE Presudio mu poraz od Zaglebie: Bivši tehnički direktor HNS-a i šef Dinamove omladinske škole izdržao samo sedam mjeseci

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. travanj 2018. 11:26

Legia, koju je vodio Romeo Jozak na domaćem je terenu poražena od Zaglebie s minimalnih 1:0, a bila je to ujedno i kap koja je očito prelila čašu kod vlasnika Legije obzirom kako je bivši šef Dinamove omladinske škole, ali i u jednom trenutku tehnički direktor HNS-a, Romeo Jozak dobio otkaz.

Ključni trenutak susreta zbio se u 64. minuti kada je na asistenciju Maresa zabio Starzynski. Bila je to dosta izjednačena utakmica, a Jozak može uvelike žaliti jer nije iskoristio kiks Lecha koji je u petak također na domaćem terenu doživio poraz (Korona).

Valja istaknuti kako je ovo bio prvi trenerski posao za Romea Jozaka, ali na klupi Legije izdržao je tek sedam mjeseci. Bio je to četvrti poraz u posljednjih sedam utakmica, a Uprava se odlučila na najdrastičniji potez obzirom da klub ne pruža sjajne partije. Na vrhu tablice nalazi se Lech Nenada Bjelice, a Legiju i iduća tri dana očekuje i uzvrat u Kupu protiv Gornika (prva utakmice završila 1:1).

Također treba napomenuti kako će Legiju u tom susretu voditi Dean Klafurić, bivši izbornik ženske nogometne reprezentacije Hrvatske i trenera Gorice kojeg je u Poljsku doveo upravo Jozak.

Linker
25. travanj 2024 03:08