Screenshot/Youtube
ZA RUBRIKU 'NEVJEROJATNO'

KAD BI OVAKO BILO SVAKI PUT, SVIMA BI BILO LAKŠE Presedan suca u svijetu nogometa: Evo kako je majstor spasio 'zločestog' Marija Balotellija

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. listopad 2016. 10:58

Izgleda kako se jedan od najvećih talenata u svijetu nogometa vratio na staze slave. Naime, otkako je stigao u Francusku, točnije u Nice, talijanski napadač Mario Balotelli ne prestaje zabijati.

Tako je bilo i u prošlom kolu kada je pobjedonosni pogodak postigao Lorientu u 86. minuti utakmice, ali mu je kasnije dodijeljen crveni karton.

U četvrtoj minuti sudačke nadoknade Balotelli je ušao u verbalni sukob s Moreirom iz Lorienta, ali niti jedan igrač nije napravio ništa što bi zaslužilo isključenje. Ipak, sudac tog susreta Olivier Thaul odlučio je isključiti talijanskog napadača i time podigao lavu kritika na svoj račun. Dan nakon utakmice Thaul je shvatio kako je pogriješio, a to potvrđuju i riječi Pascala Garibiana inače tehničkog direktora suđenja u francuskom Le Championnatu.

- Oliver je ponovo pogledao utakmicu i svjestan je kako su dva žuta kartona Balotelliju bila prestroga odluka. To je rekao i disciplinskoj komisiji - rekao je Garibian.

Francuski mediji sada navode kako će na njenom idućem zasjedanju u četvrtak najvjerovatnije biti donešena odluka o poništenju crvenog kartona, te će Balotelli ipak izbjeći suspenziju i zaigrati protiv Lyona.

Linker
25. travanj 2024 23:19