Reuters / Albert Gea Livepic / REUTERS
NISU VIŠE ZAINTERESIRANI

KAKO JE PSG SVOJIM DEBAKLOM UŠTEDIO JUVENTUSU 50 MILIJUNA EURA Vidjeli su sve što su morali: Ganjali su ga dvije godine, ali sada su okrenuli ploču

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. ožujak 2017. 20:20

Prije nekoliko mjeseci Adrien Rabiot je bio TOP meta najvećih klubova Europe, a dan nakon čudesne utakmice na Nou Campu gdje je Barcelona osigurala prolaz u četvrtfinale Lige prvaka, ta se brojka znatno smanjila.

Naime, francuski veznjak koji trenutačno nosi dres PSG-a u uzvratnoj je utakmici osmine finala Lige prvaka zajedno sa svojim suigračima pružio očajnu partiju koja je završila tragedijom i visokim porazom od 6-1.

Za Rabiota su veliki interes pokazivali Chelsea, Arsenal, ali i Juventus. Ipak, izgleda kako je kod Torineza želja da se veznjak dovede na Čizmu splasnula, prenosi Calciomercato.

Rabiot je najbliže transferu u Juventus bio 2014. godine, ali je tada procjena bila kako ipak mora još malo 'odrasti'. Ništa bolji status Francuz nema niti nakon 'katalonskog čuda' obzirom kako su u Juventusu sada definitivno od njega odustali, pogotovo ako se u obzir uzme činjenica kako su u PSG-u postavili cijenu od 50 milijuna eura za njegove usluge.

Linker
18. travanj 2024 10:45