Screenshot: Twitter
S NJIM NIKAD NIJE DOSADNO

'KAKVA PRIČA, ADRIAN!' Liverpoolov trener Jürgen Klopp oduševio imitacijom slavnog Rockyja i postao trenutni društveni hit

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. kolovoz 2019. 10:13

Junak Liverpoolove pobjede protiv Chelseaja nesumnjivo je bio rezervni vratar Adrian koji je obranio jedanaesterac Tammyja Abrahama i donio 'Redsima' Europski superkup.

Adrian je u redove Liverpoola stigao tek prije 11 dana iz West Hama, a ozljedom Alissona Beckera odmah je dobio neočekivanu priliku. I iskoristio ju je objeručke.

Nakon susreta u izjavi za BT Sport na travnjaku briljirao je Liverpoolov menadžer Jürgen Klopp koji je oponašao slavnog glumca Sylvestera Stallonea, odnosno njegov lik Rocky iz isoimenog filma.

"Kakva priča, Adrian. Poput Rockyja kada je, mislim, izgubio od Apolla Creeda", rekao je Klopp, a njegova je izjava postala hit na društvenim mrežama.

KLOPPOVU IMITACIJU ROCKYJA POGLEDAJTE OVDJE

"Adrian je sačuvao svoje živce. Zaista je glasan u svlačionici već sada i to je dobro za njega. Mislim da u životu dosad nije puno toga osvojio i zaista sam sretan zbog njega. Utakmica je bila poput boksačkog meča, razmjenjivali smo dobre udarce. Bilo je ubojito, ali uspjeli smo. Nisam siguran da je za njih trebao biti jedanasterac, ali koga sada više briga", dodao je Klopp.

Oglasio se i junak Adrian.

"Ovo je bio ludi tjedan. Zaista mi je drago što smo osvojili trofej i zaista mi je drago zbog navijača jer su mogli uživati u utakmici".

Komentirao je i jedanaesterac dosuđen za Chelsea koji je skrivio upravo on kod vodstva njegove mopmčadi 2:1.

"Napadači su jako inteligentni. Mislim da je on mene dodirnuo, nisam siguran. Rekao sam sve sucu, ali sada više nije važno".

Oglasio se i Chelseajev menadžer Frank Lampard. On se požalio da je Liverpool uoči susreta imao dva dana odmora više budući su 'Redsi' protiv Norwicha igrali prošlog petka, a Chelsea protiv Manchester Uniteda tek u nedjelju.

"Ne želim da zvuči kao da kukam, ali jasno je da takve stvari utječu na pripreme. Na nesreću, imali su dva dana više za odmor. Poštujem Liverpool, ali osjećam da smo bili jača momčad. Užasan sam gubitnik, ali osjećam se ponosnim. Ako nastavimo ovako igrati, bit će ok. Vidio sam danas puno stvari koje sam želio vidjeti", izjavio je Lampard.

Linker
20. travanj 2024 05:54