Emilio Andreoli/Getty Images / Getty Images
VATRENA BOLNICA

KAO DA VATERNI NEMAJU DOVOLJNO PROBLEMA! NOVI GLAVOBOLJE ZA IZBORNIKA DALIĆA Nakon što je ostao bez pola obrane počelo je 'pucati' i u napadu

Piše: Petar ZobecObjavljeno: 08. ožujak 2019. 09:46

U najatraktivnijem dvoboju osmine finala Europske lige, Eintracht i Inter odigrali su 0-0, a "najzaslužniji" za takav ishod je Interov Marcelo Brozović, kojemu je vratar Trapp obranio jedanaesterac u 22. minuti. No, ono što brine je ozljeda zadnje lože Ivana Perišića. Igru je napustio u 58. minuti.

"Ivan će se brzo oporaviti, on ima takvo tijelo koje mu omogućava da se brzo oporavi. Riječ je o zamoru materijala i ne mislim da se radi o težoj ozljedi", rekao je trener Intera Luciano Spalletti.

Nisu to dobre vijesti za Dalića budući da je uoči ogleda s Azerbajdžanom i Mađarskom izvan stroja i drugo krilo. Ante Rebić ima ozljedu koljena pa sinoć nije igrao.

"OK dečki, vidite da se očito nećemo zadržati među četiri najbolje momčadi u ligi, hajdemo onda osvojiti Europsku ligu pa ćemo dogodine sigurno igrati Ligu prvaka", vjerojatno je rekao trener Arsenala Unai Emery uoči ogleda s Rennesom, ali njegov "pep-talk" nije naišao na plodno tlo. Favorit je posrnuo kod desete momčadi francuskog prvenstva.

"Ovo nije bio samo poraz, ovo je bila dezintegracija Arsenala", piše Guardianov novinar Paul Doyle, navodeći kako Arsenal (u 40. isključen Sokratis) još do sinoć nije izgubio u Francuskoj.

Više razloga za optimizam imaju u zapadnom Londonu, gdje je Chelsea na Stamford Bridgeu pobijedio kijevski Dinamo 3-0. Mateo Kovačić je za pobjednički sastav odigrao cijeli susret.

Priliku je od prvog sučevog zvižduka dobio i Marko Rog, odigravši sve minute u remiju njegove Seville i praške Slavije (2-2). J

Linker
20. travanj 2024 00:31