Arroyo Moreno/Getty Images / Getty Images
OGORČENI 'KRALJ'

KAPETAN REALA SE PRISJETIO DANA KADA SU GA IZVRIJEĐALI 'NJEGOVI' I KADA GA JE 'SPAŠAVAO' LUKA MODRIĆ 'Ti navijači ne zaslužuju nikakvo poštovanje'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. siječanj 2017. 15:14

Kapetan Real Madrida Sergio Ramos priznao je ogorčenost zbivanjima u Sevilli tijekom utakmice Primere pretprošle nedjelje. Pristalice Seville su vrijeđale Ramosa, koji je inače ponikao u Sevilli, a sada je ogorčen svim što se dogodilo.

- Šokiran sam što predsjednik Seville Jose Castro javno nije osudio takvo ponašanje. Navijači poput takvih ne zaslužuju nikakvo poštovanje - rekao je Ramos.

Utakmicu je Real izgubio 2:1 (Ramos je zabio autogol, da bi tjedan kasnije dvama pogocima srušio Malagu), a incident se zamalo dogodio i u srijedu tijekom kup utakmice protiv Celte kada je pljunuo u smjeru Iaga Aspasa.

- Nisam ga ni pogodio, niti sam ga ciljao - zaključio je Ramos.

Sergio Ramos bio je najomraženiji igrač u nedjeljnom derbiju Primere između Seville i Real Madrida na Sanchez Pizjuanu.


Modric calms Ramos

Uoči susreta i tijekom njega navijači su vrijeđali Ramosa i svaki njegov dodir s loptom pratili su burnim slavama zvižduka.

"Uoči utakmice Sevillini navijači zagrijavali su se skandirajući 'Sergio Ramos kur**n sine'. A također su se mogla čuti skandiranja bivših Sevillinih igrača Ivana Rakitića i Danija Alvesa", pisao je As dan nakon susreta.

Ramosu nije bilo lako. U sebi je kuhao tijekom cijelog susreta, a u 67. minuti uoči Ronaldovog jedanaesterca pokušao ga je smiriti Luka Modrić.

Linker
20. travanj 2024 11:11