Soccer Football - Bundesliga - Bayern Munich vs Borussia Dortmund - Allianz Arena, Munich, Germany - March 31, 2018 Borussia Dortmund's Michy Batshuayi reacts REUTERS/Michaela Rehle DFL RULES TO LIMIT THE ONLINE USAGE DURING MATCH TIME TO 15 PICTURES PER GAME. IMAGE SEQUENCES TO SIMULATE VIDEO IS NOT ALLOWED AT ANY TIME. FOR FURTHER QUERIES PLEASE CONTACT DFL DIRECTLY AT + 49 69 650050
REUTERS/Michaela Rehle / REUTERS

MAŠINA U VRHU NAPADA

KATASTROFALNE VIJESTI POGODILE BELGIJU Taman kad je proigrao dogodio se veliki peh: Jedan od najboljih napadača Bundeslige otpada za Rusiju?

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 16.04.2018. u 19:12

 • Belgijski napadač Michy Batshuayi teško je ozlijedio zglob u derbiju njemačkog prvenstva između Borussije Dortmund i Schalkea i za njega je sezona završila, a upitno je hoće li se oporaviti do početka svjetskog prvenstva.

  Batshuayi, koji je u Dortmund stigao u siječnju na posudbu iz Chelsea, ozlijedio se u posljednjim trenucima utakmice nakon starta Benjamina Stamboulija.

  "Vijesti za sada nisu dobre i po svemu sudeći sezona je za mene završila," kazao je 24-godišnji Belgijanac.

   

  Batshuayi je za Borussiju odigrao 14 utakmica i postigao devet golova, a na koncu sezone mu završava posudba nakon koje bi se trebao vratiti u Chelsea.

  Za belgijsku reprezentaciju je odigrao 12 utakmica i postigao šest golova i očekuje se kako će biti na listi putnika za Rusiju, naravno ukoliko se na vrijeme oporavi.

  Belgija će na SP-u igrati u skupini G zajedno s Engleskom, Tunisom i Panamom.

  Iz drugih medija