Denis Doyle/Getty Images
PIŠE MARCA

KOMENTAR KOJI JE IZAZVAO NEVJERICU: 'ON SE MOŽE USPOREĐIVATI SAMO S MESSIJEM I RONALDOM!' 'Ansu je daleko iza tog mladića, nisu ni blizu...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. studeni 2019. 16:23

Brazilski 18-godišnji napadač Rodrygo novi je junak Realovih navijača koji u njemu vide 'spasitelja' i čovjeka koji je sposoban riješiti problem velike neefikasnosti.

Nakon hat-tricka i asistencije u visokoj 6:0 pobjedi Reala protiv Galatasaraya stižu hvalospjevi na račun talentiranog Brazilca, kako od navijača putem društvenih mreža, tako i novinara.

Nakon njegove veličanstvene predstave na Santiago Bernabeuu potegnulo se pitanje koliko daleko može dogurati u svijetu nogometa. Novinar Marce Juanma Rodriguez na sva je usta nahvalio mladog Rodryga, ali uz dodatak vezan uz mladu Barceloninu zvijezdu Ansua Fatija (17) koji se baš neće svidjeti navijačima katalonskog sastava.

"Rodrygo se ne može uspoređivati, recimo s Fatijem, koji je daleko, daleko iza, već s Lionelom Messijem i Cristianom Ronaldom s kojima će uskoro večerati za istim stolom", stoji u pomalo nespretno sročenom komentaru koji je izazvao velike polemike. Hvale za Rodryga su jedno, ali zašto ih koristiti kako bi se istovremeno 'spustilo' Fatiju?

Hrabra izjava, posebice nakon jedne vrhunske izvedbe protiv tek sedmoplasirane momčadi turskog prvenstva.

Statistika pak kaže da je Fati ove sezone u devet nastupa u La Ligi upisao dva gola i jednu asistenciju, dok je u Ligi prvaka upisao nastupe u dvije utakmice.

Paralelno, Rodrygo dakle ima tri gola u dva nastupa u Ligi prvaka ove sezone, dok je u La Ligi zabio dva gola u 4 nastupa.

Linker
20. travanj 2024 08:06