Osijek, 051218. Nogomet. Osijek - Hajduk, utakmica cetvrtfinala Kupa Hrvatske. Na fotografiji: ozljeda golmana Hajduka Marjana Ljubica.
Foto: Vlado Kos / CROPIX
CROPIX

'ZALJULJAO BROD'

KONTROVERZNI NAPADAČ HAJDUKA PONOVNO UZBURKAO STRASTI NA POLJUDU Utakmica protiv Osijeka još nije ni završila, a on je poslao 'provokativnu' poruku

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 06.12.2018. u 08:08

 • Siniša Oreščanin iznenadio je početnim sastavom Hajduka, ne samo što za utakmicu nije osposobljen, mobiliziran Said, nego se u prvih 11 nije našao ni Ivanovski! Tako je Hajduk zaigrao bez nominalnog napadača, istureni su bili Jairo i Jradi, a Šego nije bio ni na klupi, on je bio taj 19. prekobrojni.

  Komentiralo se kako je postava Oreščanina slična dobu trenera Damira Burića kad je u špic gurao vezista Vlašića.

  No nije pošteno niti utakmica završila, a kontroverzni napadač Hajduka Ahmed Said je u storiju svog Instagram profila ostavio poruku koja će opet zaljuljati atmosferu na Poljudu, piše Slobodna Dalmacija.

  Said očito voli "izazivati" pa je uz sliku s treninga ostavio i komentar "100 posto fit". Poruka je mnogima jasna, ali ostaje pitanje izaziva li malo ganski napadač novog trenera svojim nepomirljivim stavovima. Imat će posla na Poljudu Oreščanin i suradnici oko dovođenja tvrdoglavog Saida u red, već je selio u B-momčad, bivao kažnjavam, a očito je da se baš i ne drži klupskog kodeksa.

  Screenshot: Instagram
   

  Iz drugih medija