Reuters / Michaela Rehle Livepic / REUTERS
DRUŠTVENE MREŽE GORE

LEGENDA ARSENALA I NAVIJAČI BIJESNI NAKON DEBAKLA U MÜNCHENU 'Apsolutni pokolj! Čak i da nisi navijač Arsenala ovo je bilo teško gledati'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. veljača 2017. 00:07

Na Allianz Areni susreli su se stari znanci Bayern i Arsenal. Bavarci su Topnike izbacivali u osmini finala 2005., 2013. i 2014. godine, a u četvrtfinale se klub iz Londona nije uspio probiti u posljednjih šest sezona.

Iako je nakon prvog dijela izgledalo kako će Bavarci morati dobro namučiti da bi odnijeli pobjedu to su na kraju izborili lakoćom.

Drugo poluvrijeme donijelo je furioznu igru Bayerna i potpuni potop Arsenala. Prvo je zabio Lewandowski glavom nakon ubačaja Lahma, a potom je Poljak petom asistirao Alcantari koji je povisio na 3:1.


---

Španjolski veznjak ubrzo je postigao i svoj drugi pogodak i tako riješio pitanje pobjednika, a vjerojatno i putnika u četvrtfinale. Lewandowski u 60. minuti pogodio gredu, a točku na 'i' stavio je Müller petim golom Bavaraca, uz asistenciju junaka Alcantare.

Nakon utakmice navijači Arsenala su bili bijesni i to s razlogom, jer ovakav potom ne događa se često, a ovim debaklom sasvim su sigurno igubili bilo kakvu šansu za četvrtfinale.

Topnike nisu štedili niti legendarni Gary Lineker kao niti bivši nogometaš kluba, Ian Wright.

Linker
19. travanj 2024 21:54