Foto: Goran Mehkek / CROPIX
OBAVIO DOBAR POSAO

LEGENDA DINAMA NAKON ISPADANJA IZ EUROPE NAPUSTILA KLUPU ŠIROKOG Od kluba i navijača se oprostio pismom: 'Ovo će mi zauvijek ostati u sjećanju'

Piše: HinaObjavljeno: 23. srpanj 2019. 15:02

Makedonski nogometni stručnjak i bivši nogometaš Goce Sedloski napustio je mjesto trenera Nogometnog kluba Širokog Brijega nakon ispadanja u pretkolu Europske lige te poraza na otvaranju prvenstva u BiH.

Obavijest o prekidu suradnje Sedloskog i momčadi Širokog Brijega objavljena je u utorak na internetskim stranicama ovoga kluba. On je preuzeo voditi Široki Brijeg na početku prošle nogometne sezone te je s ovom momčadi zauzeo treću poziciju na ljestvici Premijer lige BiH, čime je i izboren plasman u prvo pretkolo Europske lige.

U dvomeču prvoga kola Europske lige momčad kazahstanskog Kairata je s ukupnih 4-2 pobijedila Široki Brijeg i izbacila ga iz daljeg natjecanja, a posrtanje kluba nastavilo se na njihovom travnjaku Pecari sinoć kada je u posljednjem susretu prvog kola Premier lige momčad Čelika slavila u gostima 0-1.

Sveti Martin na Muri, 020716
U Svetom Martinu na Muri na pripremama su nogometasi NK Vardara iz Makedonije, cije je trener bivsi igrac Dinama Goce Sedloski.
Na fotografiji: Goce Sedloski
Foto: Zeljko Hajdinjak / CROPIX
Zeljko Hajdinjak / CROPIX
Goce Sedloski

- Ja sam odlučio napustiti ovu poziciju u klubu nakon utakmice s Kairatom, no za tri dana počinjalo je prvenstvo i nije bilo korektno prema klubu i situaciji. Sada klub ima vremena pronaći mog nasljednika. Ja ću najvjerojatnije napraviti pauzu od trenerskog posla i posvetiti se drugoj ulozi u nogometu. Stekao sam puno prijatelja ovdje i htio bih još jednom svima zahvaliti se za prelijepu godinu koja će ostati zauvijek u mome sjećanju - stoji u pismu.

Sedloski se od kluba, igrača i navijača oprostio pismom te je najavio privremenu stanku od trenerskog posla i najavio drugi nogometni angažman.

Kako su najavili iz kluba nasljednik Goce Sedloskog bi trebao biti poznat do kraja tjedna, a u drugome kolu domaćeg prvenstva momčad će voditi pomoćni trener Denis Ćorić.

Sedloski je kao trener do sada još vodio makedonsku momčad Vardar iz Skopja, a kao igrač najzapaženiju ulogu ostvario je u zagrebačkom Dinamu, gdje je bio i kapetan momčadi.

Linker
20. travanj 2024 03:40