Bongarts/Getty Images
RAZGOVARAO S BOBIĆEM

LEGENDARNI SALIHAMIDŽIĆ RAZGOVARAO S BOBIĆEM I IZGLADIO SITUACIJU S EINTRACHTOM OKO NIKE KOVAČA 'Sve je gotovo! To sada možemo zaboraviti'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. travanj 2018. 11:15

Nogometaši Bayerna izborili su finale ovosezonskog izdanja Njemačkog kupa, nakon što su u polufinalu u utorak kao gosti svladali Bayer u Leverkusenu sa visoki-2, a nakon same utakmice čelnici bavarskog diva još su se jednom osvrnuli na temu Kovačeva dolaska u klub.

Sportski direktor kluba, legendarni h Hasan Salihamidžić poručio je kako je Bayern izgladio sve nesporazume s Eintrachtom kada je u pitanju transfer Nike Kovača u München.

Podsjećamo, u Frankfurtu su burno reagirali nakon što su saznali da im je europski velikan 'oteo' trenera koji ih je ne samo spasio od isapdanja već ih doveo u priliku da zaigraju u Europi.

- Sve je gotovo! To sada možemo zaboraviti - rekao je Salihamidžić nakon susreta s Fredijem Bobićem, inače direktorom Eintrachta koji se najviše obrušio na Bayern prošloga tjedna.

Također valja istaknuti kako su iz Bayerna potvrdili da će mlađe selekcije kluba u budućnosti preuzeti legendarni Miroslav Klose.

Linker
17. travanj 2024 12:42