Reuters / Darren Staples
REUTERS

KAKAV AS

LEGENDARNI ŠVEĐANIN JOŠ JEDNOM DOKAZAO DA NIJE S OVE PLANETE Ibra se nakon teške ozljede brže od svih prognoza vraća nogometu u 36. godini

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 13.10.2017. u 08:08

 • Legendarni švedski nogometaš Zlatan Ibrahimović je u travnju doživio tešku ozljede, točnije otišli su mu prednji križni ligamenti koljena i predviđen mu je oporavak sve do proljeća. To je jedna od najtežih ozljeda u svijetu nogometa, ali izgleda kako 'kralj' s tim nema problema.

  Naime, iako su mediji u jednom trenutku pisali o tome kako će se Ibra vratiti tek nakon Nove godine, Zlatan je u posljednjih nekoliko dana pokazao veliki napredak i sve je izgledniji njegov povratak na teren već u prosincu.

  Njegov cilj je biti spreman za okršaj protiv Arsenala, 5. prosinca što bi sasvim sigurno bio najbrži povratak od takve ozljede i dokaz da Ibra definitnvno nije samo običan nogometaš.

  To su s druge strane izvanredne vijesti za Mourinha koji bi u nastavku sezone mogao na raspolaganju imati i Lukakua i Ibrahimovića što bi bio veliki dobitak za Manchester United.

  Iz drugih medija