REUTERS/Christian Hartmann / REUTERS
IZBORNIK GORDOG ALBIONA

ENGLEZI DOBRO ZNAJU TKO IM STIŽE NA WEMBLEY! UOČI SPEKTAKLA PLJUŠTE POHVALE NA RAČUN VATRENIH 'To su pravi ratnici i momčad nevjerojatnog mentaliteta'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. studeni 2018. 12:59

Nakon dramatično izborene pobjede protiv Španjolske, hrvatska nogometna reprezentacija ostala je u igri za osvajanje prvog mjesta u skupini i plasman na završni Final Four Lige nacija. Hrvatsku na završni turnir na kojem će nastupiti pobjednici četiri skupine elitnog razreda vodi samo pobjeda.

- Sada oni koji su izgubili od Hrvatske na SP-u mogu pokazati što znaju. Bilo je lijepo čuti da je Hrvatska pobijedila Španjolsku jer sada ova utakmica ima puno veći značaj, ne igramo samo za čast - rekao je izbornik Engleza Gareth Southgate.

S tri boda osvojena na Wembleyju svjetski doprvaci bi preskočili Španjolsku i zauzeli vrh ljestvice. U istoj situaciji su i Englezi. Jedino pobjeda vodi 'Gordi Albion' na Final Four što znači da nas u nedjelju očekuje pravi spektakl u engleskom hramu nogometa.

- Kako god završilo ovo je bila strašna godina za engleski nogomet, a za kraj nas čeka momčad pravih ratnika koja je u samo dva mjeseca i poraza od 6:0 pokazala karakter i potom pobijedila 3:2. To sve govori o njihovom mentalitetu i kvaliteti.

Susret hrvatske i engleske nogometne reprezentacije u nedjelju na stadionu Wembley bit će deseti međusobni ogled 'Vatrenih' i 'Gordog Albiona'. Za sada su uspješniji Englezi koji imaju četiri pobjede, Hrvatska je ostvarila tri, dok su dvije utakmice završile s neodlučenih 0-0.

- Bit će to poslastica za sve navijače. Nama nedostaje nekoliko igrača, ali tu ima igrača koji ih mogu nadomjestiti. Protiv Hrvatske moramo odigrati savršeno. Hrvati znaju da dolaze na puni Wembley, nabrijani su na pobjedu, ali moramo i mi biti.

Rezultati by SofaScore

Linker
23. travanj 2024 16:03