REUTERS/David Klein
PORAZ NA KRAJU LIGE NACIJA

HRVATSKI VIKING OTKRIO GLAVNI PROBLEM OVE GENERACIJE: 'MORAMO JAKO PUNO RADITI NA TOME!' 'Nažalost, ovu divnu godinu nismo uspjeli završiti pobjedom'

Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 18. studeni 2018. 23:14

Bolan poraz doživjeli su hrvatski nogometni reprezentativci na Wembleyju. Englezi su preokretom došli do pobjede u posljednoj utakmici lige A skupine 4 ovogodišnje Lige nacija, krajnji je rezultat bio 2:1.

Andrej Kramarić sjajno je pogodio u 57. minuti za vodstvo Vatrenih, a za 1:1 pogodio je Lingard u 78. minuti. Konačnih 2:1 postavio je Harry Kane u samoj završnici utakmice.

Hrvatska je time zauzela treće mjesto u jakoj skupini sa Španjolskom i Engleskom te je ispala u niži rang natjecanja.

Vatreni su pokazali veliku želju i htijenje, no nedostajalo je i malo sportske sreće. Hrvatski branič Domagoj Vida otkrio je novinarima koji je glavni problem ove generacije.

Vida je istaknuo da je Hrvatska još jednom pala iz prekida:

"Moramo jako puno raditi na prekidima, već do ožujka izbornik mora analizirati pogreške, moramo naći neki plan kako ćemo se braniti u prekidima da više ne primamo tako jeftine i glupe golove. Imali su oni izglednije šanse iz igre, nisu zabili, na kraju iz dva nesretna prekida, to je nogomet."

Kad se podvuče crta na 2018. ljepši su dojmovi.

"Lijepa godina, ostat će u divnom sjećanju, nažalost nismo je uspjeli završiti pobjedom. Pogotovo na ovakav dan. Hvala navijačima što su došli u velikom broju u London, bili su glasniji od daleko brojnijih domaćih fanova. Čuli smo ih cijelu utakmicu."

I on je govorio o mladim igračima.

"Hrvatska je uvijek imala igrače i imat će ih, to dokazuju. Dobili su šansu, i mislim da su je iskoristili, ali to ostavljam za struku da kaže.", zaključio je svoje dojmove hrvatski nogometaš.

Rezultati by SofaScore

Linker
19. travanj 2024 12:44