REUTERS/Kai Pfaffenbach
NOVI POGLED NA ODLUKU

ISPLIVALA TEORIJA O RONALDOVOM IZBIVANJU IZ REPREZENTACIJE Sumnja na veliku urotu? 'Namjerno je istupio iz natjecanja u kojem bi bio najveća zvijezda'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. listopad 2018. 14:38

Prema pisanjima Tancredija Palmerija, talijanskog kolumnista upućenog u zbivanja oko Cristiana Ronalda, portugalska zvijezda trenutno ne nastupa za reprezentaciju zbog bojkotiranja Lige nacija.

Članak objavljen na Tuttomercatoweb portalu navodi da Ronaldo vjeruje kako je u tijeku 'lov na vještice', odnosno u ovom slučaju na njega te da se sve odvija u režiji Real Madrida.

Sve to se dodatno povezuje s time što nije osvojio UEFA-inu i FIFA-inu nagradu koja je u konačnici pripala hrvatskom reprezentativcu Luki Modriću, a nastavak priče je i kontroverzni crveni karton koji je dobio u utakmici između Juventusa i Valencije u Ligi prvaka.

Zbog svega navedenog, portugalska je zvijezda navodno postigla 'dogovor' s reprezentacijom o svom izbivanju.

"Cristiano Ronaldo ni na koji način ne želi svojim prisustvom doprinijeti uspješnosti Lige nacije i namjerno je odlučio istupiti iz natjecanja u kojem bi bez sumnje bio najveća zvijezda, s obzirom na to da u ovom slučaju ne bi bilo Messija kao alternative", napisao je Palmeri.

Linker
26. travanj 2024 08:53