Football Soccer - Portugal v France - EURO 2016 - Final - Stade de France, Saint-Denis near Paris, France - 10/7/16
Portugal's Cristiano Ronaldo reacts as he receives treatment off the pitch after sustaining an injury as head coach Fernando Santos looks on
REUTERS/Kai Pfaffenbach
Livepic
REUTERS/Kai Pfaffenbach

NOVI POGLED NA ODLUKU

ISPLIVALA TEORIJA O RONALDOVOM IZBIVANJU IZ REPREZENTACIJE Sumnja na veliku urotu? 'Namjerno je istupio iz natjecanja u kojem bi bio najveća zvijezda'

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 11.10.2018. u 12:38

 • Prema pisanjima Tancredija Palmerija, talijanskog kolumnista upućenog u zbivanja oko Cristiana Ronalda, portugalska zvijezda trenutno ne nastupa za reprezentaciju zbog bojkotiranja Lige nacija.

  Članak objavljen na Tuttomercatoweb portalu navodi da Ronaldo vjeruje kako je u tijeku 'lov na vještice', odnosno u ovom slučaju na njega te da se sve odvija u režiji Real Madrida.

  Sve to se dodatno povezuje s time što nije osvojio UEFA-inu i FIFA-inu nagradu koja je u konačnici pripala hrvatskom reprezentativcu Luki Modriću, a nastavak priče je i kontroverzni crveni karton koji je dobio u utakmici između Juventusa i Valencije u Ligi prvaka.

  Zbog svega navedenog, portugalska je zvijezda navodno postigla 'dogovor' s reprezentacijom o svom izbivanju.

  "Cristiano Ronaldo ni na koji način ne želi svojim prisustvom doprinijeti uspješnosti Lige nacije i namjerno je odlučio istupiti iz natjecanja u kojem bi bez sumnje bio najveća zvijezda, s obzirom na to da u ovom slučaju ne bi bilo Messija kao alternative", napisao je Palmeri.

  Iz drugih medija