REUTERS/Darren Staples
BIRANE RIJEČI

LEGENDA MANCHESTER UNITEDA SIPALA SAME KOMPLIMENTE ZA DEJANA LOVRENA 'Da budemo pošteni, kada je u svom najboljem izdanju, onda je vrhunski stoper'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. studeni 2018. 10:40

Gary Neville biranim je riječima progovorio o Dejanu Lovrenu koji se našao u centru pozornosti svjetskih medija nakon zavade sa Sergiom Ramosom.

"Obožavao sam Lovrena još kada je bio u Southamptonu i uopće me nije iznenadilo kada ga je Liverpool potpisao. Mislim da mu je trebalo vremena da se smjesti i prilagodi. Sada mi se čini da je još i bolji, a kada je riječ o igranju za reprezentaciju, tu je jako strastven", rekao je Neville, legenda Manchester Uniteda.

WEST BROMWICH, ENGLAND - DECEMBER 31:  Pundit Gary Neville looks on prior to the Premier League match between West Bromwich Albion and Arsenal at The Hawthorns on December 31, 2017 in West Bromwich, England.  (Photo by Michael Steele/Getty Images)
Michael Steele/Getty Images

"Mislio sam da će se on i Domagoj Vida mučiti na Svjetskom prvenstvu i da će imati velikih problema, ali na kraju su bili jako dobri. Dejan je samopouzdan, ima puno povjerenja u sebe i da budemo pošteni, kada je u najboljem izdanju onda je on vrhunski stoper", zaključio je Neville.

Linker
25. travanj 2024 14:37