Getty Images
VIDEO KOJI JE PODIGAO PRAŠINU

LOVREN POMEO 'ŠPANJOLCE' U SVLAČIONICI IM SVE OBJASNIO 'Nekulturni su na terenu, nisu pokazali fair-play i to im se vratilo! Nikad nisam doživio...'

Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 16. studeni 2018. 09:24

Otišli su već Španjolci sa stadiona, kad su hrvatski nogometaši tek počeli izlaziti iz svlačionice. Među prvima Dejan Lovren, koji je bio jako ljutit na ono što su pokazali Španjolci na travnjaku Maksimira. Prvo se oglasio na društvenim mrežama gdje je napisao: 'To su p..ke obične', a onda je pred mikrofonima dodao:

- Drago mi je da smo pobijedili, pogotovo u tim zadnim trenucima. Pokazali smo veća jaja nego oni. Nekulturni su na terenu, moraš imati fair play. Nisu ga pokazali i zato im se to i vratilo. Sjećanja su mi se vratila kad sam vidio puni Maksimir, valjda će nam jednom izgraditi ovaj stadion, kako pričaju. Ako to sad ne naprave, neka uzmu lopatu i ruke i iskopaju si neki grob - bio je vrlo emotivan Lovren, koji je onda dodatno pojasnio što mu se kod Španjolaca nije svidjelo.

- Mi smo ih pozdravili kad smo izgbuili 6:0, pokazali smo da smo fair play momčad. Bio je samo jedan igrač, Morata, koji je čestitao, ovi ostali, nemam baš pozitivna iskustva. Nisam nikad doživio ništa slično, zato mi je ovo i draže. Očito smatraju da su veći od nas, ali nisu. Engleska? Volimo igrati protiv njih, to je velika utakmica. Imat ćemo prilika, nadam se da ćemo ih iskoristiti. Englezi nas se boje, ali boji nas se svatko i tako treba biti, to smo i zaslužili.

Linker
19. travanj 2024 02:36