Soccer Football - UEFA Nations League - League A - Group 4 - Croatia v Spain - Stadion Maksimir, Zagreb, Croatia - November 15, 2018 Spain's David De Gea reacts REUTERS/Marko Djurica
REUTERS/Marko Djurica / REUTERS

De Gea

TRAŽE PROMJENE

NAKON PREDSTAVE NA MAKSIMIRU ŠPANJOLCI VIŠE NE ŽELE DE GEU NA VRATIMA Navijači su rekli svoje: Zaziva se povratak jednog od najvećih svih vremena!

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 16.11.2018. u 19:50

 • Dok u redovima Manchester Uniteda brani gotovo savršeno posljednjih nekoliko godina, vratar David De Gea ne pruža tako dobre partije u nacionalnom dresu.

  Nije se proslavio na nedavno završenom Svjetskom prvenstvu u Rusiji, a kriza se nastavila i u Ligi nacija. Iako je sjajno obranio pokušaj Perišića u samom uvodu dvoboja na Maksimiru i priliku Rebića koji je u jednom navratu izbio sam pred njega, španjolska javnost nije impresionirana.

  Sve se više spominje povratak veterana Ikera Casillasa koji je u anketi tamošnjeg lista AS uvršten s još trojicom vratara. Osim legendarnog Casillasa na listi se nalaze još De Gea, Kepa i Pau Lopez.

   

  Zanimljivo je kako je više od 50 posto glasača izrazilo želju za povratkom Casillasa dok je aktualni čuvar mreže De Gea dobio tek 4.81 posto glasova. Kepi je pripalo 39.15 posto dok je vratar Seville Pau Lopez zaradio 4.95 posto.

  screenshot
   

  Iz drugih medija