Denis Doyle/Getty Images
STATISTIKA JE JASNA

OVAKO NEŠTO NIKAD NISU DOŽIVJELI NI MODRIĆ NI RAKITIĆ Čak devetorici Vatrenih tako nešto se dogodilo prvi put u karijeri

Piše: Damir DobrinićObjavljeno: 13. rujan 2018. 10:17

Lovri Kaliniću, Marku Rogu, Mateju Mitroviću, Luki Modriću, Marcelu Brozoviću, Marku Pjaci, Ivanu Rakitiću, Marku Livaji i Ivanu Perišiću poraz od Španjolske rezultatski je najteži koji su doživjeli u službenim natjecateljskim utakmicama u seniorskim karijerama, njih devetorica nikad nisu izgubili dvoboj sa šest ili više razlike.

Šime Vrsaljko izgubio je sa 0:7 igrajući za Sassuolo protiv Intera, sa 1:7 u dresu Dinama protiv Lyona (igrali i Domagoj Vida i Mateo Kovačić) i sa 0:6 s Lokomotivom protiv Rijeke, što je rezultatski najteži seniorski klupski poraz i Josipu Pivariću.

Ivan Santini sa Standardom je od Club Bruggea izgubio 1:7 i s Caenom od PSG-a 0:6. Rakitić je, inače, igrajući za Sevillu od Real Madrida upisao 2:6 i 3:7 poraze, što je ipak gubitak od ‘samo’ četiri pogotka razlike, dok je Perišić šestice u dresu Wolfsburga primao od Bayerna i Hoffenheima (1:6 i 2:6).

Linker
19. travanj 2024 12:33