Soccer Football - UEFA Nations League - League A - Group 4 - England v Croatia - Wembley Stadium, London, Britain - November 18, 2018 Croatia's Luka Modric reacts after the match Action Images via Reuters/John Sibley
Action Images via Reuters/John Sibley

NISMO IZDRŽALI

POZNATO JE GDJE ĆE SE TOČNO ODIGRATI POVIJESNI PRVI FINAL FOUR LIGE NACIJA Bila su tri kandidata, a UEFA je na kraju izabrala Portugal!

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 19.11.2018. u 17:52

 • Portugal, Poljska i Italija bili su kandidati za domaćina Final Foura, završnice najvišeg ranga Lige nacija. Sve tri reprezentacije u istoj su skupini, a kako je Portugal izborio nastup u toj završnici, dobio je i od UEFA-e mandat da ugosti prvi Final Four ovog novog natjecanja.

  Poznati su datumi i mjesta odigravanja, polufinalni susreti igrat će se 5. i 6. lipnja u Portu i Guimaraesu (još nije poznato koji dan će se igrati na kojem stadionu), utakmica za treće mjesto igra se 9. lipnja u Guimaraesu, a isti je dan i finale u Portu. Ždrijeb završnice bit će u Dublinu 3. prosinca.

  Hrvatska je Ligu nacija otvorila 0-6 porazom protiv Španjolske, a potom je na Rujevici odigrala 0-0 protiv Engleske. Nakon dva kola imali smo samo jedan bod uz očajnu razliku pogodaka 0-6. Prilika nam se otvorila kada je Engleska u Sevilli pobijedila Španjolsku sa 3-2.

  "Vatreni" su tada došli u priliku da s dvije pobjede osvoje prvo mjesto. Prvi korak prema Final Fouru napravili smo u Zagrebu pobjedom protiv 'furije' sa 3-2, a nažalost, na Wembleyju smo bili korak do slavlja, ali nismo izdržali.

   

  Iz drugih medija