Richard Heathcote/Getty Images
LIGA NACIJA

SLAVLJE U PORTUGALU, A RAZOČARANJE U ITALIJI Ronaldo se vraća reprezentaciji u najvažnijem mogućem trenutku

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. listopad 2018. 16:37

Izgleda kako je stigao kraj reprezentativnoj pauzi Cristiana Ronalda.

Juventusov napadač trebao bi se vratiti Portugalcima za susret koji ih idućeg mjeseca čeka s Italijom u Ligi nacija, javlja Corriere dello Sport.

Riječ je o dvoboju bitnom za rasplet skupine u kojoj Portugal drži prvo mjesto s maksimalnih šest bodova iz dva kola, dok su Talijani drugi s dva boda manje, ali i utakmicom više.

Soccer Football - World Cup - Group B - Iran vs Portugal - Mordovia Arena, Saransk, Russia - June 25, 2018   Portugal's Ricardo Quaresma celebrates scoring their first goal with Cristiano Ronaldo   REUTERS/Lucy Nicholson
REUTERS

Ako ekipa Roberta Mancinija 17. studenog upiše pobjedu, onda će im za osvajanje skupine trebati trijumf Poljske nad Portugalom u posljednjem susretu skupine ili remi pod uvjetom da onda oni Ronalda i društvo sruše s dva ili više pogodaka razlike.

Podsjetimo, zvijezda Juventusa je u dogovoru s čelnim ljudima reprezentacije Portugala donijela odluku da neće nastupiti u nekoliko utakmica Lige nacija, a sada se, na žalost Talijana, u ekipu Fernanda Santosa vraća baš za veliki ogled na San Siru.

Bit će to njegov prvi nastup za reprezentaciju nakon Svjetskog prvenstva.

Linker
24. travanj 2024 00:33