REUTERS
'JAKO SMO FRUSTRURANI'

ŠPANJOLCI OGORČENI NAKON PORAZA! 'OKRUTNO SMO KAŽNJENI; POBIJEDILI SMO SAMI SEBE' Realovac nakon okršaja s Modrićem poručio: 'Zaslužili smo pobjedu!'

Piše: Petar ZobecObjavljeno: 16. studeni 2018. 11:33

“Hrvatska je ugrizla Španjolsku na početku i na kraju, dovoljno da dođe do osvete koju je toliko željela. Dobar napad ne skriva probleme u obrani, okrutno smo kažnjeni. Sada sve ovisi o utakmici na Wembleyju”, moglo se pročitati na portalu Marce odmah nakon završetka dramatične utakmice između Hrvatske i Španjolske u Maksimiru.

I ostali španjolski mediji obradili su razočaranje u Zagrebu na sličan način, opisujući drugo poluvrijeme utakmice kao ludo i igru svoje reprezentacije kao nediscipliniranu.

“Pobijedili smo sami sebe, čekamo remi”, naslov je kojim je izvještaj s utakmice opremio madridski AS.

“Čudo. To je ono što je sada potrebno španjolskoj reprezentaciji za prolazak u završnu fazu Lige nacije. Za remi između Engleske i Hrvatske igrači će navijati ispred TV ekrana…”, napisao je novinar Mundo Deportiva.

Nisu ni španjolski reprezentativci bili raspoloženi za razgovor nakon utakmice, što je i logično. Teško je izgubiti u posljednjim minutama.

Malo je onih koji su bili raspoloženi za izjavu, no netko od njih morao je stati pred medije. Strijelac Dani Ceballos koji se, vjerujemo, zamjerio većini hrvatskih navijača zbog svojih provokativnih poteza, ali i zbog krvničkog starta na Lovrenu, teško je skrivao veliko razočaranje.

- Jako smo frustrirani zbog svega što se dogodilo. Zaslužili smo pobjedu, a na kraju smo i taj bod izgubili. Ne bih rekao da je ovo realan rezultat. No, što je tu je, sada moramo čekati, a to je, nažalost, najteže - rekao je Realov veznjak pa dodao:

- OK, zadovoljan sam svojom igrom, bilo je to individualno dosta dobro, ali kada izgubiš utakmicu, onda sve pada u vodu. Naravno da sam sretan zbog pogotka, ali kao što sam rekao, bilo bi mi puno lakše da smo pobijedili.

Jedan od nervoznijih bio je i Sergio Busquets, no to nije ništa čudno kada je on u pitanju. Puno puta je kroz karijeru pokazao tu svoju, lošiju stranu. Ovog puta se zakačio s Ivanom Perišićem, čak mu je i poderao dres, nastala je tada gužva, pa se malo i zakačio s Modrićem, ali brzo je igra nastavljena.

- Dali smo sve od sebe, borili smo se, dvaput se vratili. Ali Hrvatska je iskoristila šanse koje je imala i epilog priče je takav kakav jest.. Željeli su nam vratiti za onu prvu utakmicu, mislim da smo bili bolji i u ovoj utakmici, stvorili smo više prilika, no realizacija nije bila na razini. No, možda i nismo bili bolji, ne znam, možda je to moj subjektivni dojam - neodlučan je bio Busquets.

Rezultati by SofaScore

Linker
26. travanj 2024 16:37