REUTERS
'NE ZNAM JESU LI ČESTITALI'

ŠPANJOLCIMA NIJE BILO JASNO ŠTO SE DOGAĐA PA SU PITALI MODRIĆA Kapetan se počeo smijati: 'Haha, ne mogu ja o Lovrenu, ali on je u zadnje vrijeme...'

Hrvatska je u četvrtak navečer na Maksimiru pobijedila Španjolsku s 3:2 u Ligi nacija, a u fokusu zanimanja hrvatskih i pogotovo španjolskih novinara očekivano je bio Luka Modrić.
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 16. studeni 2018. 11:17

Luka Modrić dugo se zadržao kod španjolskih novinara, odgovarao na pitanja o svemu i svačemu. A onda se malo i nasmijao na sve ove Lovrenove komentare o Španjolcima.

- Haha, ne mogu ja komentirati Lovrenove izjave, a i on je u zadnje vrijeme malo nabrijan. Ne znam jesu li čestitali, mi smo slavili. Pobijedili smo u važnoj utakmici, sad je Wembley kruna jedne odlične godine hrvatskog nogometa. Bilo bi lijepo sve to zaokružiti pobjedom, ali ako i ne bude tako, ništa neće promijeniti naše srebro i odlične rezultate u klupskom nogometu. Drago mi je i zbog Dinama, to je veliki rezultat, nadam se da će i na proljeće trajati u Europi - kazao je Modrić, koji se požalio tek na mali razmak između utakmica.

- Igramo za manje od 72 sata u Londonu, nije to baš idealno, kao da se nekome žuri da ova Liga nacija što prije završi. Ali, što je, tu je, idemo pokušati pobijediti Engleze i nama i njima igra jedino pobjeda i bit će to dobra utakmica.

Junak pobjede Tin Jedvja zabijao je kao pravi napadač, a ne branič. Međutim, nije htio isticati sebe kao jedinog heroja.

- Čestitam svim dečkima, morali smo se u drugom poluvremenu otvoriti, ići na pobjedu i to nam se vratilo. Sad idemo puni samopouzdanja u Englesku po još jednu pobjedu. Ova momčad ima igrače na svim pozicijama, svatko može ući i odigrati dobro, ali svaka čast svima - rekao je Jedvaj, koji se sjeća kad je zadnji put zabio dva gola.

- Pa, u Leverkusenu, gol i autogol, haha.

Je li ova utakmica trenutak njegove karijere?

- Odlično treniram, dobro se osjećam, napredujem. Rusija mi je bila veliko iskustvo, nisam bio u formi kao sad, što dulje ostanem zdrav, bolje ću igrati! Golove i pobjedu posvećujem obitelji i djevojci, svima onima koji su bili uz mene u teškim trenucima.

Inače, saznali smo i da je Ivan Rakitić zbog problema s ložom upitan za utakmicu s Engleskom, jedan problem više za Zlatka Dalića.

Linker
21. travanj 2024 18:20